_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 20 Ock 2013 #33 "kendini kimselere kaptırma kızım aşk falan geçici sen dersini çalış" kapçaklar kızını bir de her akşam telefonda "akşam geç saatlere kadar bilgisayar başında durma, kalın giyin kendini üşütme" canım benim yaa
"kendini kimselere kaptırma kızım aşk falan geçici sen dersini çalış" kapçaklar kızını bir de her akşam telefonda "akşam geç saatlere kadar bilgisayar başında durma, kalın giyin kendini üşütme" canım benim yaa
felsefe_mi ...!... Özel üye 21 Ock 2013 #34 Şu aralar en çok "İlacını almayı unutma" demiştir sanırım
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 22 Ock 2013 #36 sen gidince ben ne yapıcam der der ağlar
RUZG4R ÖylesinE ♔ Özel üye 22 Ock 2013 #37 yaren* dediki: sen gidince ben ne yapıcam der der ağlar Genişletmek için tıklayın... haha Hiç güleceğim yoktu
yaren* dediki: sen gidince ben ne yapıcam der der ağlar Genişletmek için tıklayın... haha Hiç güleceğim yoktu
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 22 Ock 2013 #38 RUZG4R dediki: haha Hiç güleceğim yoktu Genişletmek için tıklayın... ne gülüyon yav ha birde kızıncada ilk isteyene vercem seni diye tehdit eder çelişkili bir durum
RUZG4R dediki: haha Hiç güleceğim yoktu Genişletmek için tıklayın... ne gülüyon yav ha birde kızıncada ilk isteyene vercem seni diye tehdit eder çelişkili bir durum
RUZG4R ÖylesinE ♔ Özel üye 22 Ock 2013 #39 yaren* dediki: ha birde kızıncada ilk isteyene vercem seni diye tehdit eder Genişletmek için tıklayın... Şimdi oldu
yaren* dediki: ha birde kızıncada ilk isteyene vercem seni diye tehdit eder Genişletmek için tıklayın... Şimdi oldu