Sentinus Tengri biz menen! Özel üye 31 Tem 2021 #11 nazenin dediki: @Sentinus dostluğumuzdan ötürü çoğunu biliyordum zaten bilmediklerimi öğrenmiş oldum keyifle tebessümle okudum varlığın daim olsun sent yolun güzelliklerle dolu olsun Genişletmek için tıklayın... Teşekkürler @nazenin iyi ki varsın.
nazenin dediki: @Sentinus dostluğumuzdan ötürü çoğunu biliyordum zaten bilmediklerimi öğrenmiş oldum keyifle tebessümle okudum varlığın daim olsun sent yolun güzelliklerle dolu olsun Genişletmek için tıklayın... Teşekkürler @nazenin iyi ki varsın.
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 31 Tem 2021 #12 @nazenin bende tesekkür ederim iyiki varsin iyiki burda tanistik
Enda Neylersin!!! V.I.P 31 Tem 2021 #14 violeta dediki: Beğenerek okudum ben de, siz bu işi biliyorsunuz Genişletmek için tıklayın... Sen de biliyorsun bu işi ablam
violeta dediki: Beğenerek okudum ben de, siz bu işi biliyorsunuz Genişletmek için tıklayın... Sen de biliyorsun bu işi ablam
CANISIKILANADAM Özel Üye Özel üye 1 Ags 2021 #15 Başlıkta belirtildiği gibi son derece içten bir söyleşi olmuş