Sentinus'un Sihirli Topu ve Beşiktaş Aşkı

yesim434

Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim
AdminE
Bir zamanlar, büyülü bir ormanın derinliklerinde, @Sentinus adında meraklı ve kitaplara düşkün bir çocuk yaşarmış. @Sentinus özellikle eski ve tozlu kitapları okumayı çok severmiş. Özellikle de büyülü yaratıklar ve uzak diyarlarla ilgili olanları... En sevdiği kitap ise, atalarından yadigar kalan, üzerinde eski harflerle yazılar bulunan, büyülü bir topa ait hikayeleri anlatan kitaptı.

Sentinus'un Sihirli Topu ve Beşiktaş Aşkı

Bu sihirli top, efsaneye göre, Beşiktaş'ın şansını taşıyan bir nesneymiş. Top, Beşiktaş'ın her zaferinde parlayarak takımına güç verirmiş. @Sentinus, bu hikayeyi okudukça Beşiktaş'a olan sevgisi daha da artarmış. Her maçta, sihirli topu yanına alır ve Beşiktaş'ın galip gelmesi için dua edermiş.

Bir gün, @Sentinus, sihirli topu sakladığı gizli mağarasında oynarken, yanlışlıkla topu yere düşürmüş. Topun üzerindeki eski yazılar bir anda parlamış ve top havada asılı kalmış.@Sentinus şaşkınlıkla topa bakarken, topun içinden küçük bir peri çıkmış. Peri, gülümseyerek @Sentinus'a, "Senin iyi kalbin ve Beşiktaş'a olan sevgin beni çok etkiledi. Dile benden ne istersen!" demiş.

@Sentinus hiç düşünmeden, "Beşiktaş'ın her zaman şampiyon olmasını istiyorum!"ve cerezforum daki bütün galatasaray fener bahcelilerin Besiktasi tutmasini istiyorum demiş. Peri, @Sentinus'un bu samimi isteğine çok sevinmiş ve "Dileğin kabul olsun!" diyerek tekrar topa girmiş. Top bir anda büyüyerek gökyüzüne doğru yükselmiş ve o an stadyumda oynanan Beşiktaş maçı üzerinde durmuş.

Stadyumda büyük bir coşku yaşanıyorken, topun yaydığı ışık tüm stadyumu aydınlatmış. Beşiktaş oyuncuları, topun gücünü hissederek daha da hırslanmış ve maçı kazanmışlar. O günden sonra,@Sentinus 'un sihirli topu, Beşiktaş'ın maçlarında hep yanlarında olmuş ve takımın şansını getirmiş. @Sentinus ise, hem kitap okumaya hem de Beşiktaş'ı desteklemeye devam etmiş. Ve her zaman, sihirli topun gücüne inanmış.
@Sentinus, sonra ünlü bir yazar olmuş ve sihirli top hakkındaki hikayeyi tüm dünyaya duyurmuş. Beşiktaşlılar da, @Sentinus'u ve sihirli topu unutmamış ve her zaman minnetle anmışlar.

Geri