_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 19 Mys 2015 #11 RUZG4R dediki: O kadar umutsuzum diyorsun yani Genişletmek için tıklayın... Ben demiyorum, sen bir zamanlar diyorsun
RUZG4R dediki: O kadar umutsuzum diyorsun yani Genişletmek için tıklayın... Ben demiyorum, sen bir zamanlar diyorsun
RUZG4R ÖylesinE ♔ Özel üye 19 Mys 2015 #12 _nehir_ dediki: Ben demiyorum, sen bir zamanlar diyorsun Genişletmek için tıklayın... ee sen beni bir yılda kocatıp yaşlı dersen bende o bir yıla zaman derim
_nehir_ dediki: Ben demiyorum, sen bir zamanlar diyorsun Genişletmek için tıklayın... ee sen beni bir yılda kocatıp yaşlı dersen bende o bir yıla zaman derim
_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 19 Mys 2015 #13 RUZG4R dediki: ee sen beni bir yılda kocatıp yaşlı dersen bende o bir yıla zaman derim Genişletmek için tıklayın... Ben naptım yaa ben evde sütümü içip dersimi çalışıyorum
RUZG4R dediki: ee sen beni bir yılda kocatıp yaşlı dersen bende o bir yıla zaman derim Genişletmek için tıklayın... Ben naptım yaa ben evde sütümü içip dersimi çalışıyorum
RUZG4R ÖylesinE ♔ Özel üye 19 Mys 2015 #14 _nehir_ dediki: Ben naptım yaa ben evde sütümü içip dersimi çalışıyorum Genişletmek için tıklayın... Allammm yarappimmm be kadar zeki bir kız hem süt için hem ders çalışırken aynı zamanda lafta sokuyor
_nehir_ dediki: Ben naptım yaa ben evde sütümü içip dersimi çalışıyorum Genişletmek için tıklayın... Allammm yarappimmm be kadar zeki bir kız hem süt için hem ders çalışırken aynı zamanda lafta sokuyor
_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 19 Mys 2015 #15 RUZG4R dediki: Allammm yarappimmm be kadar zeki bir kız hem süt için hem ders çalışırken aynı zamanda lafta sokuyor Genişletmek için tıklayın... Hiç işte.
RUZG4R dediki: Allammm yarappimmm be kadar zeki bir kız hem süt için hem ders çalışırken aynı zamanda lafta sokuyor Genişletmek için tıklayın... Hiç işte.
RUZG4R ÖylesinE ♔ Özel üye 19 Mys 2015 #16 _nehir_ dediki: Hiç işte. Genişletmek için tıklayın... Bir o kadarda mütevazi
_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 19 Mys 2015 #17 RUZG4R dediki: Bir o kadarda mütevazi Genişletmek için tıklayın... Onu senden kaptım Bir konuyu daha güzelce dağıttığımıza göre çıkalım mı artık ne dersin
RUZG4R dediki: Bir o kadarda mütevazi Genişletmek için tıklayın... Onu senden kaptım Bir konuyu daha güzelce dağıttığımıza göre çıkalım mı artık ne dersin
RUZG4R ÖylesinE ♔ Özel üye 19 Mys 2015 #18 _nehir_ dediki: Onu senden kaptım Bir konuyu daha güzelce dağıttığımıza göre çıkalım mı artık ne dersin Genişletmek için tıklayın... ama gözlükleri unutmuşsun .. evet evet zaten çocuk gıcık
_nehir_ dediki: Onu senden kaptım Bir konuyu daha güzelce dağıttığımıza göre çıkalım mı artık ne dersin Genişletmek için tıklayın... ama gözlükleri unutmuşsun .. evet evet zaten çocuk gıcık
_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 19 Mys 2015 #19 RUZG4R dediki: ama gözlükleri unutmuşsun .. evet evet zaten çocuk gıcık Genişletmek için tıklayın... Evet ya gözlükleri nasıl unuttuk Valla ben çocuğu tanımıyorum, hoş çocuk Allah sahibine bağışlasın deyip veda ediyorum kendisine
RUZG4R dediki: ama gözlükleri unutmuşsun .. evet evet zaten çocuk gıcık Genişletmek için tıklayın... Evet ya gözlükleri nasıl unuttuk Valla ben çocuğu tanımıyorum, hoş çocuk Allah sahibine bağışlasın deyip veda ediyorum kendisine