~meLek~ GalataSaray'ım 4 Ags 2013 #11 İnsanın yaşadığı cok zor günler vardır bazen mevsim kara kış bazen mevsim bahardır sevecen yüreklerde yaşatılan anılar sessizce söylenen şarkılardır.
İnsanın yaşadığı cok zor günler vardır bazen mevsim kara kış bazen mevsim bahardır sevecen yüreklerde yaşatılan anılar sessizce söylenen şarkılardır.
~meLek~ GalataSaray'ım 4 Ags 2013 #12 Kal benimle sonuna kadar yaşa bu düşleri düşler biterse yaratırız. Kal benimle ufuklarıma sarıl güneşlerime ışığın biterse paylaşırız.
Kal benimle sonuna kadar yaşa bu düşleri düşler biterse yaratırız. Kal benimle ufuklarıma sarıl güneşlerime ışığın biterse paylaşırız.
~meLek~ GalataSaray'ım 4 Ags 2013 #13 Ne zaman bir ressam kristalin yere düşüpte kırıldığı anda çıkardığı sesi çizebilirse işte sana olan sevgim o zaman biter.
Ne zaman bir ressam kristalin yere düşüpte kırıldığı anda çıkardığı sesi çizebilirse işte sana olan sevgim o zaman biter.
~meLek~ GalataSaray'ım 4 Ags 2013 #14 Biraz seni bilirler biraz beni. Ama ne bilirler bu delinin seni ne cok sevdiğini.
~meLek~ GalataSaray'ım 4 Ags 2013 #15 Sen en büyük sevgiyi hakedecek kadar mükemmel Herkesin sevmeyi hakedemeyeceği kadar özelsin.
~meLek~ GalataSaray'ım 4 Ags 2013 #16 İnsanın idealleri olmalı sonsuzluk gibi insanın özlemleri olmalı umutla acan çiçekler gibi insanın "bir tanesi" olmalı bendeki "sen" gibi.
İnsanın idealleri olmalı sonsuzluk gibi insanın özlemleri olmalı umutla acan çiçekler gibi insanın "bir tanesi" olmalı bendeki "sen" gibi.
~meLek~ GalataSaray'ım 4 Ags 2013 #17 Ne içimde seni unutmak gibi bir his var ne de aklımı körükleyen bir rüzgar ne seni görmeyecek kadar güçlüyüm ne de görmeye dayanacak kalbim var.
Ne içimde seni unutmak gibi bir his var ne de aklımı körükleyen bir rüzgar ne seni görmeyecek kadar güçlüyüm ne de görmeye dayanacak kalbim var.
~meLek~ GalataSaray'ım 4 Ags 2013 #18 Denizler sonsuzdur ama sevgim kadar değil güneş ısıtır ama senin kadar değil herkes seni sever ama benim kadar değil.
Denizler sonsuzdur ama sevgim kadar değil güneş ısıtır ama senin kadar değil herkes seni sever ama benim kadar değil.
~meLek~ GalataSaray'ım 4 Ags 2013 #19 Bir meyhane buldum mezarlığın karşısında eğer bana geri dönecek olursanya meyhanedeyim ya da tam karşısında.
Bir meyhane buldum mezarlığın karşısında eğer bana geri dönecek olursanya meyhanedeyim ya da tam karşısında.
~meLek~ GalataSaray'ım 4 Ags 2013 #20 Bütün gün uyuyorum diye bana deli diyorlar.Budalalar rüyamda seni gördüğümü bilmiyorlar.