~meLek~ GalataSaray'ım 4 Ags 2013 #21 Umutlardır insana geleceği bekleten gözyaşıdır insana derdini döktüren Ağlamak istemezdim sakın yanlış anlama Aşktır insani dertli söyleten.
Umutlardır insana geleceği bekleten gözyaşıdır insana derdini döktüren Ağlamak istemezdim sakın yanlış anlama Aşktır insani dertli söyleten.
~meLek~ GalataSaray'ım 4 Ags 2013 #22 Gözlerin nehirkaşların köprü olsatam ortasından geçerken ipler kopsa ve ben yanaklarından süzülup düşsem dudaklarınabeni Öper misin? Yoksa gözyaşı gibi siler misin? ...
Gözlerin nehirkaşların köprü olsatam ortasından geçerken ipler kopsa ve ben yanaklarından süzülup düşsem dudaklarınabeni Öper misin? Yoksa gözyaşı gibi siler misin? ...
~meLek~ GalataSaray'ım 4 Ags 2013 #23 Gökyüzü benim için ağlıyorGözlerim ümitsizce seni arıyordudaklarım senin ismini sayıklıyorkollarım seni sarmak istiyor ve kalbim yalnız senin için atıyor.
Gökyüzü benim için ağlıyorGözlerim ümitsizce seni arıyordudaklarım senin ismini sayıklıyorkollarım seni sarmak istiyor ve kalbim yalnız senin için atıyor.
~meLek~ GalataSaray'ım 4 Ags 2013 #24 Beni ateşe at vücudum yansın sadece kalbimi bırak çünkü; orda sen varsın.