Delikan Üyecik 8 Nsn 2007 #23 Evet hayırlıyorum bi kereden hiç bişey olmaz yasak aşkla kıyamet kopmaz ))
cırcırböcee V.I.P V.I.P 8 Nsn 2007 #26 Kenan Doğulu'nun bir şarkısı var hatırladığım kadarıyla, ''bir kereden hiç bir şey olmaz yasak aşkla kıyamet kopmaz'' diyodu gerisini hatırlamıyorum Gördüğüm kadarıyla herkes şeytanla sohbete girmiş
Kenan Doğulu'nun bir şarkısı var hatırladığım kadarıyla, ''bir kereden hiç bir şey olmaz yasak aşkla kıyamet kopmaz'' diyodu gerisini hatırlamıyorum Gördüğüm kadarıyla herkes şeytanla sohbete girmiş
AngeL Özel Üye Özel üye 8 Nsn 2007 #27 efet öyle sarkisi var kenin ay görcem onu 22 de oleeeeeeeeeeee
şukufe Üye 8 Nsn 2007 #28 Aysel Gürel olabilir...Hani, deli Aysel de diyorlarya... Çılgın dediki: Şeytan diyor ki tut omuzlarından, çek kendine... Genişletmek için tıklayın... Yavaş ol....Önce tanışalım....))
Aysel Gürel olabilir...Hani, deli Aysel de diyorlarya... Çılgın dediki: Şeytan diyor ki tut omuzlarından, çek kendine... Genişletmek için tıklayın... Yavaş ol....Önce tanışalım....))
AngeL Özel Üye Özel üye 8 Nsn 2007 #30 Çirkin Kral dediki: yok be yanılıyorsunuz...pentagram söylüyor Genişletmek için tıklayın... hehe o kim
Çirkin Kral dediki: yok be yanılıyorsunuz...pentagram söylüyor Genişletmek için tıklayın... hehe o kim