retkit Üyecik 8 Nsn 2007 #31 şukufe dediki: Yavaş ol....Önce tanışalım....)) Genişletmek için tıklayın... efeem ben retkit dostlarım kısaca kit der
şukufe dediki: Yavaş ol....Önce tanışalım....)) Genişletmek için tıklayın... efeem ben retkit dostlarım kısaca kit der
Ç Çılgın Üye 8 Nsn 2007 #32 şukufe dediki: Aysel Gürel olabilir...Hani, deli Aysel de diyorlarya... Yavaş ol....Önce tanışalım....)) Genişletmek için tıklayın... Tanışalım... Ben Çılgın, dostlarım bana kısaca Çılgın derler
şukufe dediki: Aysel Gürel olabilir...Hani, deli Aysel de diyorlarya... Yavaş ol....Önce tanışalım....)) Genişletmek için tıklayın... Tanışalım... Ben Çılgın, dostlarım bana kısaca Çılgın derler
cırcırböcee V.I.P V.I.P 8 Nsn 2007 #34 Arkadaşlar sohbet odamız var isteyen orda konuşabilir, oyunun seyrini bozmayın!
şukufe Üye 8 Nsn 2007 #35 retkit dediki: efeem ben retkit dostlarım kısaca kit der Genişletmek için tıklayın... İster RET desinler ister KİT...Sizi çok sıcak ve sevimli buldum...
retkit dediki: efeem ben retkit dostlarım kısaca kit der Genişletmek için tıklayın... İster RET desinler ister KİT...Sizi çok sıcak ve sevimli buldum...