Asıl ben teşekkür ederim hocam ilham kaynağısın bak üyelerimizi katılıma sevk etmek konusunda. Bir daha ki yarışmada dereceye girenlere verilen ödül miktalarında bi yükseltme yapayım bari.
Asıl ben teşekkür ederim hocam ilham kaynağısın bak üyelerimizi katılıma sevk etmek konusunda. Bir daha ki yarışmada dereceye girenlere verilen ödül miktalarında bi yükseltme yapayım bari.
sende çok cömertsin ama açık söyliyeyim konu açıldığı için yazıyorum,ödüllerde iyileştirmeye gidebilirim bir hafta sonraki durumuma göre , biz buna futbolda prim diyoruz
sevgili arkadaşlarım şiir yarışması için bana ulaşan şiirleri keşke yarışmadan önce paylaşabilsem,az önce bir tane şiir ulaştı okudum ve gözlerim doldu ..ben bunun böyle olacağını biliyordum her şey okadar iyi gidiyorki .bir günde bir hayli şiir ulaştı elime ve her biri ayrı bir değer ayrı bir dokunuş..vallaha şu an hala şiirin etkisindeyim gözlerimin altında şöyle damla tarzında bir yaş var ve ilk defa içimde mutluluk varken gözümdede yaş var ..