K kAşİf Düşünmek lazım.. Özel üye 8 Ksm 2015 #41 nazenin dediki: Merakla bekliyorum yarışmayı. Her bir şiiri okumak için can atiyorum Genişletmek için tıklayın... şiir gelsin abicim gelsin özdemir asaf bile senin kadar kendi reklamını yapmamıştır, sende artık bir şiir yaz..
nazenin dediki: Merakla bekliyorum yarışmayı. Her bir şiiri okumak için can atiyorum Genişletmek için tıklayın... şiir gelsin abicim gelsin özdemir asaf bile senin kadar kendi reklamını yapmamıştır, sende artık bir şiir yaz..
K kAşİf Düşünmek lazım.. Özel üye 8 Ksm 2015 #42 Rigel dediki: Yeni çıkacak bir kitabı beklerken heyecan duyar ya insan, bende öyleyim nedense Genişletmek için tıklayın... gerçekten bende heyecanlandım ya valla çok iyi şiirler geliyor ..
Rigel dediki: Yeni çıkacak bir kitabı beklerken heyecan duyar ya insan, bende öyleyim nedense Genişletmek için tıklayın... gerçekten bende heyecanlandım ya valla çok iyi şiirler geliyor ..
nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 8 Ksm 2015 #44 Du bakalım yazabilirsem öne alamayiz efendim süre önemli benim için tek bi dk erken olursa stres yaparim
Du bakalım yazabilirsem öne alamayiz efendim süre önemli benim için tek bi dk erken olursa stres yaparim
Sentinus Tengri biz menen! Özel üye 8 Ksm 2015 #45 nazenin dediki: Du bakalım yazabilirsem öne alamayiz efendim süre önemli benim için tek bi dk erken olursa stres yaparim Genişletmek için tıklayın... Forumca yardımcı olalım sana ilk şiirini yaz sende
nazenin dediki: Du bakalım yazabilirsem öne alamayiz efendim süre önemli benim için tek bi dk erken olursa stres yaparim Genişletmek için tıklayın... Forumca yardımcı olalım sana ilk şiirini yaz sende
nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 8 Ksm 2015 #46 Rigel dediki: Forumca yardımcı olalım sana ilk şiirini yaz sende Genişletmek için tıklayın... İlk değil ikinci olacak
Rigel dediki: Forumca yardımcı olalım sana ilk şiirini yaz sende Genişletmek için tıklayın... İlk değil ikinci olacak
K kAşİf Düşünmek lazım.. Özel üye 8 Ksm 2015 #47 Rigel dediki: Forumca yardımcı olalım sana ilk şiirini yaz sende Genişletmek için tıklayın... harika bir fikit ya valla rigel..
Rigel dediki: Forumca yardımcı olalım sana ilk şiirini yaz sende Genişletmek için tıklayın... harika bir fikit ya valla rigel..
nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 8 Ksm 2015 #49 Rigel dediki: Tamam o zaman ilkini paylaş sende Dimi @kAşİf abi Genişletmek için tıklayın... İlki olmaz o asla gün yüzüne çıkmayacak
Rigel dediki: Tamam o zaman ilkini paylaş sende Dimi @kAşİf abi Genişletmek için tıklayın... İlki olmaz o asla gün yüzüne çıkmayacak
K kAşİf Düşünmek lazım.. Özel üye 8 Ksm 2015 #50 sende 2 .şiiri yazacak kapasite var abim sen ne dert ediyon rakiplerin düşünsün