kelebek -ütopik- V.I.P 5 Ags 2011 #12 YoRuMSuZ dediki: Abiye derken ? Cahilliğimi hor görme de Genişletmek için tıklayın... hmm abiye işte nasıl anlatılırki hem biraz daha spor şeyler seviyorum
YoRuMSuZ dediki: Abiye derken ? Cahilliğimi hor görme de Genişletmek için tıklayın... hmm abiye işte nasıl anlatılırki hem biraz daha spor şeyler seviyorum
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 5 Ags 2011 #13 Seçicilik doğrudur.Ama ben rahat olunca şıklık geri planda kalıyor ve rahatına düşkün biriyim.Düşün artık ne kadar şık olabilirim. Şıklık göreceli kavram sen giydiğini kendine yakıştırıyorsan şıksındır.Kimin ne düşündüğü önemli değil...
Seçicilik doğrudur.Ama ben rahat olunca şıklık geri planda kalıyor ve rahatına düşkün biriyim.Düşün artık ne kadar şık olabilirim. Şıklık göreceli kavram sen giydiğini kendine yakıştırıyorsan şıksındır.Kimin ne düşündüğü önemli değil...
cemree =)=) V.I.P 5 Ags 2011 #14 şık olmak için rahatsız olmak gerekmez bence sıklık ve rahatlık bir arada olabılır
cemree =)=) V.I.P 5 Ags 2011 #15 YoRuMSuZ dediki: Abiye derken ? Cahilliğimi hor görme de Genişletmek için tıklayın... bak ben bunu sana örnekle acıklayım bekle resımler gelıyo
YoRuMSuZ dediki: Abiye derken ? Cahilliğimi hor görme de Genişletmek için tıklayın... bak ben bunu sana örnekle acıklayım bekle resımler gelıyo
kelebek -ütopik- V.I.P 5 Ags 2011 #16 cemree dediki: bak ben bunu sana örnekle acıklayım bekle resımler gelıyo Genişletmek için tıklayın... işte gerçek eğitimci bende iş yok abiye işte araştır öğren gel yarın sınav yapcam
cemree dediki: bak ben bunu sana örnekle acıklayım bekle resımler gelıyo Genişletmek için tıklayın... işte gerçek eğitimci bende iş yok abiye işte araştır öğren gel yarın sınav yapcam
~KaÇaK CaDı~ YOĞURDA SÜTÜ BOZUK DEDİM GİTTİ AYRAN OLDU.. Özel üye 5 Ags 2011 #17 uuu çok güzellermiş bu hafta giyeceğim bu kadar yüksek topuklu ayakkabı çok da heyecanlı olucak uuuuu şimdi bile titredi kalbim hehe
uuu çok güzellermiş bu hafta giyeceğim bu kadar yüksek topuklu ayakkabı çok da heyecanlı olucak uuuuu şimdi bile titredi kalbim hehe
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 5 Ags 2011 #18 kelebek dediki: işte gerçek eğitimci bende iş yok abiye işte araştır öğren gel yarın sınav yapcam Genişletmek için tıklayın... işime yarar mı ?
kelebek dediki: işte gerçek eğitimci bende iş yok abiye işte araştır öğren gel yarın sınav yapcam Genişletmek için tıklayın... işime yarar mı ?
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 5 Ags 2011 #19 ~KaÇaK CaDı~ dediki: uuu çok güzellermiş bu hafta giyeceğim bu kadar yüksek topuklu ayakkabı çok da heyecanlı olucak uuuuu şimdi bile titredi kalbim hehe Genişletmek için tıklayın... Bu ayakkabıların kalp titreteni de mi var ya
~KaÇaK CaDı~ dediki: uuu çok güzellermiş bu hafta giyeceğim bu kadar yüksek topuklu ayakkabı çok da heyecanlı olucak uuuuu şimdi bile titredi kalbim hehe Genişletmek için tıklayın... Bu ayakkabıların kalp titreteni de mi var ya
~KaÇaK CaDı~ YOĞURDA SÜTÜ BOZUK DEDİM GİTTİ AYRAN OLDU.. Özel üye 5 Ags 2011 #20 YoRuMSuZ dediki: Bu ayakkabıların kalp titreteni de mi var ya Genişletmek için tıklayın... hayır canım benim kalbi titreten ayakkabı lar değil o gün olucak alemsin yaa heee yürürken kalbim titreyecek
YoRuMSuZ dediki: Bu ayakkabıların kalp titreteni de mi var ya Genişletmek için tıklayın... hayır canım benim kalbi titreten ayakkabı lar değil o gün olucak alemsin yaa heee yürürken kalbim titreyecek