kelebek -ütopik- V.I.P 5 Ags 2011 #22 YoRuMSuZ dediki: işime yarar mı ? Genişletmek için tıklayın... en azından gözüne hitap edebileceğine inanıyorum teorik kısmı sıkıcı olabilir ama pratik kısmındaki resimlerin ilgini çekeceğine eminim
YoRuMSuZ dediki: işime yarar mı ? Genişletmek için tıklayın... en azından gözüne hitap edebileceğine inanıyorum teorik kısmı sıkıcı olabilir ama pratik kısmındaki resimlerin ilgini çekeceğine eminim
kelebek -ütopik- V.I.P 5 Ags 2011 #25 yeşüLL dediki: Pratik her zaman ilgi çekici olmuştur. Genişletmek için tıklayın... öğrencilere göre problemin çözümünü dinlemek problemi çözmekten daha keyifli ama
yeşüLL dediki: Pratik her zaman ilgi çekici olmuştur. Genişletmek için tıklayın... öğrencilere göre problemin çözümünü dinlemek problemi çözmekten daha keyifli ama
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 5 Ags 2011 #27 Bak bunlar daha albeniliymiş demek ki abiyenin karşılığı albenili olması yanlışsam düzeltiniz
yeşüLL limitsizsiniz...! Özel üye 5 Ags 2011 #28 kelebek dediki: öğrencilere göre problemin çözümünü dinlemek problemi çözmekten daha keyifli ama Genişletmek için tıklayın... Öğrencilerin problemle ne işi olur ya. Notu bol olsun gerisi teferruat. Sözüm meclisten içeri.
kelebek dediki: öğrencilere göre problemin çözümünü dinlemek problemi çözmekten daha keyifli ama Genişletmek için tıklayın... Öğrencilerin problemle ne işi olur ya. Notu bol olsun gerisi teferruat. Sözüm meclisten içeri.
kelebek -ütopik- V.I.P 5 Ags 2011 #29 sayın adminim o ekledikleri abiye dışında kalan kategori abiyeler ilk sayfadakiler arkadaşın ekledikleri daha spor şık onlar bana daha çok hitap ediyor işte yani düşüncenin tam tersi
sayın adminim o ekledikleri abiye dışında kalan kategori abiyeler ilk sayfadakiler arkadaşın ekledikleri daha spor şık onlar bana daha çok hitap ediyor işte yani düşüncenin tam tersi
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 5 Ags 2011 #30 Öğreniyoruz yavaş yavaş Ama gözlüklü bir anlatım olsa çoktan anlamıştım