kelebek -ütopik- V.I.P 16 Eyl 2007 #1 Arkadaşlar sitemizin içinde gezinen küçük siyah böceği benden başka gören oldu mu? Bu ne fikri olan var mı?
Arkadaşlar sitemizin içinde gezinen küçük siyah böceği benden başka gören oldu mu? Bu ne fikri olan var mı?
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 11 Eyl 2008 #251 Ekrana vururmuyum bilmem ama sana yapabilceklerimi düşünmek bile istemiyorum... Upvote 0 Downvote
C CiMCiMe Usta 21 Eyl 2008 #252 evet arkadaşlar sonunda o çok meşhur böceğimizi görebildim(ama çok minik) Upvote 0 Downvote
arzum Forum Tutkunu 21 Eyl 2008 #253 CiMCiMe dediki: evet arkadaşlar sonunda o çok meşhur böceğimizi görebildim(ama çok minik) Genişletmek için tıklayın... ayyy sen daha yenimi gördün cimcimem ben besliyorum böcüğümüzü yakında büyür merak etmeyin ben ne yersem pc başındaonada veriyorum o yüzden arada göremiyosunuz yaaaa Upvote 0 Downvote
CiMCiMe dediki: evet arkadaşlar sonunda o çok meşhur böceğimizi görebildim(ama çok minik) Genişletmek için tıklayın... ayyy sen daha yenimi gördün cimcimem ben besliyorum böcüğümüzü yakında büyür merak etmeyin ben ne yersem pc başındaonada veriyorum o yüzden arada göremiyosunuz yaaaa
iLk_NuR Üstat 21 Eyl 2008 #255 aa abi çok ayıp sen bizim böcekimize nasıl bit dersin Upvote 0 Downvote
dağcı Üstat 21 Eyl 2008 #260 hey allam ya sürekli görürdüm kayboldu ezeceğimden korktu galiba Upvote 0 Downvote