kelebek -ütopik- V.I.P 16 Eyl 2007 #1 Arkadaşlar sitemizin içinde gezinen küçük siyah böceği benden başka gören oldu mu? Bu ne fikri olan var mı?
Arkadaşlar sitemizin içinde gezinen küçük siyah böceği benden başka gören oldu mu? Bu ne fikri olan var mı?
dağcı Üstat 21 Eyl 2008 #262 yok yaw valal yok hep görürdüm ama şimdi yok bi yakalayım seni bi böcek gibi ezecem nerdesin böcek Upvote 0 Downvote
dağcı Üstat 21 Eyl 2008 #264 hahahahhaah yakaldım ve ezdim artrık kimsenin karşısına çıkamaz artık korkmayın herşey konrolüm altında bide yalvarması vardıya Upvote 0 Downvote
hahahahhaah yakaldım ve ezdim artrık kimsenin karşısına çıkamaz artık korkmayın herşey konrolüm altında bide yalvarması vardıya
bizigidibizi!! Üye 21 Eyl 2008 #265 ben böcekten korkmam hemde o böcek hala sitede dolaşıyo Upvote 0 Downvote
C CiMCiMe Usta 21 Eyl 2008 #266 arzum dediki: ayyy sen daha yenimi gördün cimcimem ben besliyorum böcüğümüzü yakında büyür merak etmeyin ben ne yersem pc başındaonada veriyorum o yüzden arada göremiyosunuz yaaaa Genişletmek için tıklayın... napim arzumum yaşlandım artıkgözlerim görmüyoo böcüğü farkettiğime şükret sen Upvote 0 Downvote
arzum dediki: ayyy sen daha yenimi gördün cimcimem ben besliyorum böcüğümüzü yakında büyür merak etmeyin ben ne yersem pc başındaonada veriyorum o yüzden arada göremiyosunuz yaaaa Genişletmek için tıklayın... napim arzumum yaşlandım artıkgözlerim görmüyoo böcüğü farkettiğime şükret sen
arzum Forum Tutkunu 22 Eyl 2008 #269 dağcı dediki: ezdim ben onu ezdim Genişletmek için tıklayın... Abi ezdim diyosun bide yaa hayvan severlerle toplanıp böcek gibi bizde seni ezersek görürsün hıh Upvote 0 Downvote
dağcı dediki: ezdim ben onu ezdim Genişletmek için tıklayın... Abi ezdim diyosun bide yaa hayvan severlerle toplanıp böcek gibi bizde seni ezersek görürsün hıh
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 22 Eyl 2008 #270 Şu efsane haline gelen böceği ah bir de ben görebilsem Upvote 0 Downvote