kelebek -ütopik- V.I.P 16 Eyl 2007 #1 Arkadaşlar sitemizin içinde gezinen küçük siyah böceği benden başka gören oldu mu? Bu ne fikri olan var mı?
Arkadaşlar sitemizin içinde gezinen küçük siyah böceği benden başka gören oldu mu? Bu ne fikri olan var mı?
dağcı Üstat 26 Eyl 2008 #291 belki siz çirkinssiniz desem inanma şak şaka ama her şaka da bi gerçek pğayı vardır : D: D Upvote 0 Downvote
eFSaNe_KaRTaL | çArŞı | Özel üye 26 Eyl 2008 #292 uLe ALtı Üstü Böcek..Ne bekLenir..Siz İnsanLAra Bakın...GeLin Benden Tarafa..Ben size iLtiFat Ederin..ŞeKerde aLırım... Upvote 0 Downvote
uLe ALtı Üstü Böcek..Ne bekLenir..Siz İnsanLAra Bakın...GeLin Benden Tarafa..Ben size iLtiFat Ederin..ŞeKerde aLırım...
C CiMCiMe Usta 26 Eyl 2008 #293 eFSaNe_KaRTaL dediki: uLe ALtı Üstü Böcek..Ne bekLenir..Siz İnsanLAra Bakın...GeLin Benden Tarafa..Ben size iLtiFat Ederin..ŞeKerde aLırım... Genişletmek için tıklayın... saol efsane sende olmasan dağcı bizim yüzümüze bakmıycak(aşk olsun dağcı demek her şakada bi gerçeklik payı var) Upvote 0 Downvote
eFSaNe_KaRTaL dediki: uLe ALtı Üstü Böcek..Ne bekLenir..Siz İnsanLAra Bakın...GeLin Benden Tarafa..Ben size iLtiFat Ederin..ŞeKerde aLırım... Genişletmek için tıklayın... saol efsane sende olmasan dağcı bizim yüzümüze bakmıycak(aşk olsun dağcı demek her şakada bi gerçeklik payı var)
dağcı Üstat 27 Eyl 2008 #294 CiMCiMe dediki: saol efsane sende olmasan dağcı bizim yüzümüze bakmıycak(aşk olsun dağcı demek her şakada bi gerçeklik payı var) Genişletmek için tıklayın... kim demiş yok cnm olur mu öle şey ya yalan yalan nie bakmayım ya yok cnm şaka da gerçeklik payı olur mu hiç şaka şaka Upvote 0 Downvote
CiMCiMe dediki: saol efsane sende olmasan dağcı bizim yüzümüze bakmıycak(aşk olsun dağcı demek her şakada bi gerçeklik payı var) Genişletmek için tıklayın... kim demiş yok cnm olur mu öle şey ya yalan yalan nie bakmayım ya yok cnm şaka da gerçeklik payı olur mu hiç şaka şaka
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 27 Eyl 2008 #295 eFSaNe_KaRTaL dediki: uLe ALtı Üstü Böcek..Ne bekLenir..Siz İnsanLAra Bakın...GeLin Benden Tarafa..Ben size iLtiFat Ederin..ŞeKerde aLırım... Genişletmek için tıklayın... Senmi iltifat edersin Uyuz ve Lölden başka birşey bilirmisinki Upvote 0 Downvote
eFSaNe_KaRTaL dediki: uLe ALtı Üstü Böcek..Ne bekLenir..Siz İnsanLAra Bakın...GeLin Benden Tarafa..Ben size iLtiFat Ederin..ŞeKerde aLırım... Genişletmek için tıklayın... Senmi iltifat edersin Uyuz ve Lölden başka birşey bilirmisinki
C CiMCiMe Usta 27 Eyl 2008 #296 dağcı dediki: kim demiş yok cnm olur mu öle şey ya yalan yalan nie bakmayım ya yok cnm şaka da gerçeklik payı olur mu hiç şaka şaka Genişletmek için tıklayın... hadi neyse affettik Upvote 0 Downvote
dağcı dediki: kim demiş yok cnm olur mu öle şey ya yalan yalan nie bakmayım ya yok cnm şaka da gerçeklik payı olur mu hiç şaka şaka Genişletmek için tıklayın... hadi neyse affettik
C CiMCiMe Usta 27 Eyl 2008 #297 z.e.y.n.e.p dediki: Senmi iltifat edersin Uyuz ve Lölden başka birşey bilirmisinki Genişletmek için tıklayın... hehe Upvote 0 Downvote
z.e.y.n.e.p dediki: Senmi iltifat edersin Uyuz ve Lölden başka birşey bilirmisinki Genişletmek için tıklayın... hehe
dağcı Üstat 5 Ekm 2008 #300 CiMCiMe dediki: hadi neyse affettik Genişletmek için tıklayın... oh be ne rahatladım valla sğl Upvote 0 Downvote