kelebek -ütopik- V.I.P 16 Eyl 2007 #1 Arkadaşlar sitemizin içinde gezinen küçük siyah böceği benden başka gören oldu mu? Bu ne fikri olan var mı?
Arkadaşlar sitemizin içinde gezinen küçük siyah böceği benden başka gören oldu mu? Bu ne fikri olan var mı?
ASİ Üye 1 Mys 2009 #312 k@lpsiz_k@fkéf dediki: böceği yakalamaya hiç çalışmadım sen diyince dikkatimi çekti şimdi yakaladım ilginç, hoş olmuş Genişletmek için tıklayın... Upvote 0 Downvote
k@lpsiz_k@fkéf dediki: böceği yakalamaya hiç çalışmadım sen diyince dikkatimi çekti şimdi yakaladım ilginç, hoş olmuş Genişletmek için tıklayın...
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 1 Mys 2009 #313 Yok yok icin rahat etsin burda biz kimsenin kafayi yemesine musade etmeyiz ) Upvote 0 Downvote
m.i.d. Üye 13 Tem 2009 #315 virüs olarak böcekte var virüs olaraksa vaaayy virüsler canlıda görünüyormuş truva atı da varsa (Allah korusun) o da ortada koşturup durur o senin monütörün üstüne konan bişeydir yani dediği şeye bak Upvote 0 Downvote
virüs olarak böcekte var virüs olaraksa vaaayy virüsler canlıda görünüyormuş truva atı da varsa (Allah korusun) o da ortada koşturup durur o senin monütörün üstüne konan bişeydir yani dediği şeye bak
merakettim Homo Sapiens Sapiens Özel üye 13 Tem 2009 #316 Yav bu böcek reklam oldu valla.İsim koyalım bari. Süpercek nasıl? Upvote 0 Downvote