kelebek -ütopik- V.I.P 16 Eyl 2007 #1 Arkadaşlar sitemizin içinde gezinen küçük siyah böceği benden başka gören oldu mu? Bu ne fikri olan var mı?
Arkadaşlar sitemizin içinde gezinen küçük siyah böceği benden başka gören oldu mu? Bu ne fikri olan var mı?
M Murtiii Üyecik 16 Tem 2009 #331 yaw wallahide billahide bende gördüm hatta monitorde sandım ama sonradan sitede olduğunu anladım bide bu konuyu görünce gördüğümü yazayım dedim bit gibi bişey gördüm walla Upvote 0 Downvote
yaw wallahide billahide bende gördüm hatta monitorde sandım ama sonradan sitede olduğunu anladım bide bu konuyu görünce gördüğümü yazayım dedim bit gibi bişey gördüm walla
Mavi Gül ѕση_¢ıqℓıк Özel üye 16 Tem 2009 #332 ya yorumsuz bitimizi büyütsen bende görsem Upvote 0 Downvote
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 16 Tem 2009 #333 Bit aktif hayatına devam ediyo Hala varlığını sürdürüyo yani Ama firefoxa karşı bi antipatisi var gezmiyo IE ile bakman lazım::=) Upvote 0 Downvote
Bit aktif hayatına devam ediyo Hala varlığını sürdürüyo yani Ama firefoxa karşı bi antipatisi var gezmiyo IE ile bakman lazım::=)
e-PaCk Forum Gururu 16 Tem 2009 #334 sana aslan yollamış kızıl gelir yakında kargon Upvote 0 Downvote
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 29 Hzr 2014 #339 Yıllar sonra yine bir böceğimiz var ekrana zarar vermeyiniz. Son düzenleme: 29 Hzr 2014 Upvote 0 Downvote
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 29 Hzr 2014 #340 YoRuMSuZ dediki: Yıllar sonra yine bir böceğimiz var ekrana zarar vermeyiniz. Genişletmek için tıklayın... Eveeett Böceği yakalayınca süpriz birşey söylüyor ) Söylemeyeyim de merak eden böcekle irtibata geçsin ) Upvote 0 Downvote
YoRuMSuZ dediki: Yıllar sonra yine bir böceğimiz var ekrana zarar vermeyiniz. Genişletmek için tıklayın... Eveeett Böceği yakalayınca süpriz birşey söylüyor ) Söylemeyeyim de merak eden böcekle irtibata geçsin )