kelebek -ütopik- V.I.P 16 Eyl 2007 #1 Arkadaşlar sitemizin içinde gezinen küçük siyah böceği benden başka gören oldu mu? Bu ne fikri olan var mı?
Arkadaşlar sitemizin içinde gezinen küçük siyah böceği benden başka gören oldu mu? Bu ne fikri olan var mı?
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 26 Tem 2014 #352 r0se dediki: Bende görüyorum.. Genişletmek için tıklayın... İlaçlama var yakında etrafa zarar vermeye başladı Upvote 0 Downvote
r0se dediki: Bende görüyorum.. Genişletmek için tıklayın... İlaçlama var yakında etrafa zarar vermeye başladı
r0se Forum Onuru Özel üye 26 Tem 2014 #353 Bu ne ki ya bende bayadır var bnde sorun var sanıyordm Upvote 0 Downvote
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 26 Tem 2014 #355 Yok yok sorunluk bir durum değil, maksat birazcık şaşırtmak Upvote 0 Downvote
Düş Özel Üye Özel üye 31 Tem 2014 #357 @YoRuMSuZ ramazan bitti yeter artık ezin şu böceği Upvote 0 Downvote
Düş Özel Üye Özel üye 31 Tem 2014 #359 YoRuMSuZ dediki: Yazık yaa, günahtır Genişletmek için tıklayın... neyi günah yahu pis bir böcek işte. ezelim bence Upvote 0 Downvote
YoRuMSuZ dediki: Yazık yaa, günahtır Genişletmek için tıklayın... neyi günah yahu pis bir böcek işte. ezelim bence
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 31 Tem 2014 #360 Hayvana eziyet iyi bişey değil, bu şiddet eğilimin nedeniyle esefle kınıyorum Upvote 0 Downvote