KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 6 Arl 2020 #21 Oylar geldikçe sonuçlar değişiyor. Rekabet çok yoğun ?
S She Özel Üye Özel üye 6 Arl 2020 #22 Aa benim niye haberim yok bu yarismadan bidahakine 1 ve 2 ?favorim
nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 7 Arl 2020 #23 She dediki: Aa benim niye haberim yok bu yarismadan bidahakine 1 ve 2 ?favorim Genişletmek için tıklayın... Çok açıyorsun arayı
She dediki: Aa benim niye haberim yok bu yarismadan bidahakine 1 ve 2 ?favorim Genişletmek için tıklayın... Çok açıyorsun arayı
-araz- EYVALLAH... V.I.P 7 Arl 2020 #24 hepsı cok guzel baya da katılım olmus tebrıkler nazenın canım
Hecem Özel Üye Özel üye 7 Arl 2020 #25 Ne güzel fotoğraflar bunlar yine ben yokum ama kendimi dövüyorum
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 7 Arl 2020 #26 Oldukça çekişmeli gidiyor, tabi iddamda devam ediyor ? oy kullanmayanlar için gücelleyeyim konuyu ??
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 9 Arl 2020 #27 Fotoğrafların hepsi çok güzel hangi resme oy vereceğimi bilemedim
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 9 Arl 2020 #29 nazenin dediki: Çok çekişmeli ilerliyor bakalım birinci kim olacak Genişletmek için tıklayın... Ben ben ben ?
nazenin dediki: Çok çekişmeli ilerliyor bakalım birinci kim olacak Genişletmek için tıklayın... Ben ben ben ?