YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 17 Hzr 2016 #11 Listeniz kısaymış ben ne uzun listeler gördüm kızlar.
JosTeR KAF SİN KAF ! Özel üye 19 Hzr 2016 #12 Favorim : hafif göbekli saçı yağlı,atleti dışarda olmalı D
K kAşİf Düşünmek lazım.. Özel üye 19 Hzr 2016 #13 konuyu ben açmışım şimdi fark ettim aslında koyaydım kendi fotomu al sana ideal erkek..
JosTeR KAF SİN KAF ! Özel üye 19 Hzr 2016 #15 Düş dediki: Bence erkekler olmamali. Hepsi ölmeli. Genişletmek için tıklayın... Benim için helva yapacaksan ilk aday ben olabilirim
Düş dediki: Bence erkekler olmamali. Hepsi ölmeli. Genişletmek için tıklayın... Benim için helva yapacaksan ilk aday ben olabilirim
Düş Özel Üye Özel üye 19 Hzr 2016 #16 JosTeR dediki: Benim için helva yapacaksan ilk aday ben olabilirim Genişletmek için tıklayın... Sade mi fistikli mi? Hindistan cevizlisi de oluyormus ama hic denemedim
JosTeR dediki: Benim için helva yapacaksan ilk aday ben olabilirim Genişletmek için tıklayın... Sade mi fistikli mi? Hindistan cevizlisi de oluyormus ama hic denemedim
JosTeR KAF SİN KAF ! Özel üye 19 Hzr 2016 #17 Düş dediki: Sade mi fistikli mi? Hindistan cevizlisi de oluyormus ama hic denemedim Genişletmek için tıklayın... fıstıklı olsun lütfen ama sadece sen yiyeceksin dağıtmak yok
Düş dediki: Sade mi fistikli mi? Hindistan cevizlisi de oluyormus ama hic denemedim Genişletmek için tıklayın... fıstıklı olsun lütfen ama sadece sen yiyeceksin dağıtmak yok
Düş Özel Üye Özel üye 19 Hzr 2016 #18 JosTeR dediki: fıstıklı olsun lütfen ama sadece sen yiyeceksin dağıtmak yok Genişletmek için tıklayın... Ben yaparim @Sentinus yer. Yeme kismindan o sorumlu
JosTeR dediki: fıstıklı olsun lütfen ama sadece sen yiyeceksin dağıtmak yok Genişletmek için tıklayın... Ben yaparim @Sentinus yer. Yeme kismindan o sorumlu
JosTeR KAF SİN KAF ! Özel üye 19 Hzr 2016 #19 Onu da arkamdan yolamaya niyetlisin Şeref duyarım Çarşı ruhu
Düş Özel Üye Özel üye 19 Hzr 2016 #20 JosTeR dediki: Onu da arkamdan yolamaya niyetlisin Şeref duyarım Çarşı ruhu Genişletmek için tıklayın... Ilk onu yollamayi dusunuyorum
JosTeR dediki: Onu da arkamdan yolamaya niyetlisin Şeref duyarım Çarşı ruhu Genişletmek için tıklayın... Ilk onu yollamayi dusunuyorum