Düş Özel Üye Özel üye 19 Hzr 2016 #22 JosTeR dediki: @Sentinus Hocam duy duy.. Genişletmek için tıklayın... Neler neler duyuyor o,bunlar ne ki
JosTeR dediki: @Sentinus Hocam duy duy.. Genişletmek için tıklayın... Neler neler duyuyor o,bunlar ne ki
JosTeR KAF SİN KAF ! Özel üye 19 Hzr 2016 #23 aaa ne kadar ayıp sizin gibi bir hanımefendiye yakışıyor mu hiç @Sentinus Hocam beyefendiliğini bozmuyordur Yanınızdayız hocam @Sentinus
aaa ne kadar ayıp sizin gibi bir hanımefendiye yakışıyor mu hiç @Sentinus Hocam beyefendiliğini bozmuyordur Yanınızdayız hocam @Sentinus
Düş Özel Üye Özel üye 19 Hzr 2016 #24 JosTeR dediki: aaa ne kadar ayıp sizin gibi bir hanımefendiye yakışıyor mu hiç @Sentinus Hocam beyefendiliğini bozmuyordur Yanınızdayız hocam @Sentinus Genişletmek için tıklayın... 10yildir katlaniyorum ben ona hayir yani size kendini nasil tanitti bilmiyorum ama @Sentinus oyle kolay biri degil. Ben cikaramiyorum hayatimdan,yapisti kaldi
JosTeR dediki: aaa ne kadar ayıp sizin gibi bir hanımefendiye yakışıyor mu hiç @Sentinus Hocam beyefendiliğini bozmuyordur Yanınızdayız hocam @Sentinus Genişletmek için tıklayın... 10yildir katlaniyorum ben ona hayir yani size kendini nasil tanitti bilmiyorum ama @Sentinus oyle kolay biri degil. Ben cikaramiyorum hayatimdan,yapisti kaldi
JosTeR KAF SİN KAF ! Özel üye 19 Hzr 2016 #25 Hocam Baş taçıdır. Çıkartamazsın zaten yoksa protesto ederiz seni çarşı yanında Hocam
Düş Özel Üye Özel üye 19 Hzr 2016 #26 JosTeR dediki: Hocam Baş taçıdır. Çıkartamazsın zaten yoksa protesto ederiz seni çarşı yanında Hocam Genişletmek için tıklayın... @Sentinus candir
JosTeR dediki: Hocam Baş taçıdır. Çıkartamazsın zaten yoksa protesto ederiz seni çarşı yanında Hocam Genişletmek için tıklayın... @Sentinus candir
JosTeR KAF SİN KAF ! Özel üye 19 Hzr 2016 #27 Düş dediki: @Sentinus candir Genişletmek için tıklayın... İşte beklediğimiz cevap teşekkürler hanımefendiliğinizi bir kez daha kanıtladınız hocam
Düş dediki: @Sentinus candir Genişletmek için tıklayın... İşte beklediğimiz cevap teşekkürler hanımefendiliğinizi bir kez daha kanıtladınız hocam
Sentinus Tengri biz menen! Özel üye 22 Hzr 2016 #28 bana bildirim gelmedi ki hiç bu konudan ama Ahh ahh neler çektiriyoruz karşılıklı olarak bir birimize bilemezsin hocam
bana bildirim gelmedi ki hiç bu konudan ama Ahh ahh neler çektiriyoruz karşılıklı olarak bir birimize bilemezsin hocam
JosTeR KAF SİN KAF ! Özel üye 22 Hzr 2016 #29 Sentinus dediki: bana bildirim gelmedi ki hiç bu konudan ama Ahh ahh neler çektiriyoruz karşılıklı olarak bir birimize bilemezsin hocam Genişletmek için tıklayın... Hocam sen yapmıyorsundur ayak uyduruyorsundur sadece dimi
Sentinus dediki: bana bildirim gelmedi ki hiç bu konudan ama Ahh ahh neler çektiriyoruz karşılıklı olarak bir birimize bilemezsin hocam Genişletmek için tıklayın... Hocam sen yapmıyorsundur ayak uyduruyorsundur sadece dimi
Sentinus Tengri biz menen! Özel üye 22 Hzr 2016 #30 JosTeR dediki: Hocam sen yapmıyorsundur ayak uyduruyorsundur sadece dimi Genişletmek için tıklayın... Onu @Düş e sormak lazım asıl hocam. Benim ısrarım onun inadıyla kapışıyor gibi bence durum
JosTeR dediki: Hocam sen yapmıyorsundur ayak uyduruyorsundur sadece dimi Genişletmek için tıklayın... Onu @Düş e sormak lazım asıl hocam. Benim ısrarım onun inadıyla kapışıyor gibi bence durum