_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 19 Eyl 2017 #4,921 Selim C. dediki: Bütçe belirlersin.. Sosyal' konu açarsın, en güzelinden seçeriz sana.. Genişletmek için tıklayın... Sosyal derken? tamam akşam detaylı bir konu açayım öyleyse teşekkür ederim.
Selim C. dediki: Bütçe belirlersin.. Sosyal' konu açarsın, en güzelinden seçeriz sana.. Genişletmek için tıklayın... Sosyal derken? tamam akşam detaylı bir konu açayım öyleyse teşekkür ederim.
Selim C. Selim Selimovic 19 Eyl 2017 #4,922 Techno'yu diyorum yav.. Üye ol, "dizüstü bilgisayarlar" kısmına konu aç. Oradan yardım ederiz sana.. 1. sayfayı oku anlarsın nedenini..
Techno'yu diyorum yav.. Üye ol, "dizüstü bilgisayarlar" kısmına konu aç. Oradan yardım ederiz sana.. 1. sayfayı oku anlarsın nedenini..
Ethan Aktif 19 Eyl 2017 #4,923 Oglum herifler orda deil burda konusun. Sunu deil bunu yapin diolar dye goc ettik ya zaten buraya Yormasana kizi toplayin burada lan Bu imla skoru ile bir yorumda banlanir matmazel Burda tek basina nazim ve jira yeter en basidinden
Oglum herifler orda deil burda konusun. Sunu deil bunu yapin diolar dye goc ettik ya zaten buraya Yormasana kizi toplayin burada lan Bu imla skoru ile bir yorumda banlanir matmazel Burda tek basina nazim ve jira yeter en basidinden
Selim C. Selim Selimovic 19 Eyl 2017 #4,924 Ama birinci sayfayı okumuyorsunuz ki sizler.. Buraya geliş amacımızdan sapmayalım istiyorum ben..
Selim C. Selim Selimovic 19 Eyl 2017 #4,926 Mikaillik değil ya.. Düzen bozulur endişesi içindeyim.. Hadi arada konuda yazacağımız cevaplar hakkında birbirimizden görüş alıyoruz, orası tamam da, sistemleri de burada dizersek vay halimize..
Mikaillik değil ya.. Düzen bozulur endişesi içindeyim.. Hadi arada konuda yazacağımız cevaplar hakkında birbirimizden görüş alıyoruz, orası tamam da, sistemleri de burada dizersek vay halimize..
Ethan Aktif 19 Eyl 2017 #4,927 Evet Knight muhabbeti gbi geliyor bana. I dont understand Ben maksat daha şeffaf davranmak acisindan dedim.
Evet Knight muhabbeti gbi geliyor bana. I dont understand Ben maksat daha şeffaf davranmak acisindan dedim.
Selim C. Selim Selimovic 19 Eyl 2017 #4,928 Anlıyorum.. Ama Sosyal'e bir kişi daha kazandırmak daha iyidir diye düşünüyorum..
_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 19 Eyl 2017 #4,929 Selim C. dediki: Techno'yu diyorum yav.. Üye ol, "dizüstü bilgisayarlar" kısmına konu aç. Oradan yardım ederiz sana.. 1. sayfayı oku anlarsın nedenini.. Genişletmek için tıklayın... Evet ilk sayfayı görmeyişim çok manidar olmuş tamamdır teşekkürler )
Selim C. dediki: Techno'yu diyorum yav.. Üye ol, "dizüstü bilgisayarlar" kısmına konu aç. Oradan yardım ederiz sana.. 1. sayfayı oku anlarsın nedenini.. Genişletmek için tıklayın... Evet ilk sayfayı görmeyişim çok manidar olmuş tamamdır teşekkürler )
Ethan Aktif 19 Eyl 2017 #4,930 Aslinda buradan oraya full adam yollasak manyak olur ha.d para bile aliriz.d Veya buradaki varligimizi gizlememize gerek kalmayabilir bile
Aslinda buradan oraya full adam yollasak manyak olur ha.d para bile aliriz.d Veya buradaki varligimizi gizlememize gerek kalmayabilir bile