Selim C. Selim Selimovic 19 Eyl 2017 #4,931 Kurt Wallander dediki: Aslinda buradan oraya full adam yollasak manyak olur ha.d para bile aliriz.d Veya buradaki varligimizi gizlememize gerek kalmayabilir bile Genişletmek için tıklayın... Ya bütün sırrı bozdun ya..
Kurt Wallander dediki: Aslinda buradan oraya full adam yollasak manyak olur ha.d para bile aliriz.d Veya buradaki varligimizi gizlememize gerek kalmayabilir bile Genişletmek için tıklayın... Ya bütün sırrı bozdun ya..
Selim C. Selim Selimovic 19 Eyl 2017 #4,932 @_nehir_ Konuyu açtığında haber ver bizlere.. Ayrıca Türkçe kurallarına dikkat et konuyu açarken..
Ethan Aktif 19 Eyl 2017 #4,933 Kanka oranin cinsyet nufusu cok dengesz duzeltelm braz. onlar da ora da lakirdasin belki bi yarim sayfa giderler hahaha
Kanka oranin cinsyet nufusu cok dengesz duzeltelm braz. onlar da ora da lakirdasin belki bi yarim sayfa giderler hahaha
Selim C. Selim Selimovic 19 Eyl 2017 #4,936 Ben daha çok toplumdaki herkesin teknolojiye ilgisinin artmasını isterim. İster öğretmen olsun, ister çoban olsun, ister madenci.. Teknoloji çağındayız, bunun bilincinde olmalıyız..
Ben daha çok toplumdaki herkesin teknolojiye ilgisinin artmasını isterim. İster öğretmen olsun, ister çoban olsun, ister madenci.. Teknoloji çağındayız, bunun bilincinde olmalıyız..
Selim C. Selim Selimovic 19 Eyl 2017 #4,938 Dostum Hardcore Henry'i izlemediysen izle.. Tam senlik la.. Çok farklı bi aksiyonu var filmin..