Selim C. Selim Selimovic 19 Eyl 2017 #4,961 Hasbinallahi ve nimel vekil demek istedin orada değil mi?!
Ethan Aktif 19 Eyl 2017 #4,962 Haci aldmda degisim ekranina nasi gtcez Selim kasma bu kadar şepeşilleyi yicen şimdi
GüLüCüKツ Tatlım tatlım 👶🏻 V.I.P 19 Eyl 2017 #4,963 Kurt Wallander dediki: As iyi adamdi cihat. Ölmus gbi oldu tovbe tovbe Genişletmek için tıklayın... Neden konusurken biraz dusunerek konusmuyorsun?
Kurt Wallander dediki: As iyi adamdi cihat. Ölmus gbi oldu tovbe tovbe Genişletmek için tıklayın... Neden konusurken biraz dusunerek konusmuyorsun?
Selim C. Selim Selimovic 19 Eyl 2017 #4,964 Bak orasını bilmiyorum.. Kişisel bilgileri düzenlemeden dene bi..
Ethan Aktif 19 Eyl 2017 #4,965 Tebessum sen selam yollasan sana ole demem Dagina gore kar yagdiririm Cihat gardasimizdr Selim olmadi Tebessum sen bilio musun Para btcek la satin ala ala bi hal oldum
Tebessum sen selam yollasan sana ole demem Dagina gore kar yagdiririm Cihat gardasimizdr Selim olmadi Tebessum sen bilio musun Para btcek la satin ala ala bi hal oldum
GüLüCüKツ Tatlım tatlım 👶🏻 V.I.P 19 Eyl 2017 #4,966 Cerez dukkandan degisiliyor. Uye adi degisimi diye bi bolum var.
Ethan Aktif 19 Eyl 2017 #4,967 Tamam olmacek bu cunku kurt Fakat olsaydi nasi olacakti nereden olacakti Bakayim Olmuo hocam. Satin aldgmla kaldm Bu da mi gol degil be. Bu da mi bug.
Tamam olmacek bu cunku kurt Fakat olsaydi nasi olacakti nereden olacakti Bakayim Olmuo hocam. Satin aldgmla kaldm Bu da mi gol degil be. Bu da mi bug.
GüLüCüKツ Tatlım tatlım 👶🏻 V.I.P 19 Eyl 2017 #4,969 Satin aldiktan sonra @YoRuMSuZ a hangi nicki istiyorsan yaz o degisir.
Ethan Aktif 19 Eyl 2017 #4,969 Tamamdr Yorumsuz bana 500 verir mi. Yoksa yorumsuz mu der Düzenleyen yönetici: 28 Eyl 2017
GüLüCüKツ Tatlım tatlım 👶🏻 V.I.P 19 Eyl 2017 #4,970 Kurt Wallander dediki: Yorumsuz bana 500 verir mi. Yoksa yorumsuz mu der Genişletmek için tıklayın... Satin almissin zaten sadece onaylar sanirsam
Kurt Wallander dediki: Yorumsuz bana 500 verir mi. Yoksa yorumsuz mu der Genişletmek için tıklayın... Satin almissin zaten sadece onaylar sanirsam