GüLüCüKツ Tatlım tatlım 👶🏻 V.I.P 19 Eyl 2017 #4,972 Selim C. dediki: Ne yani direkt değişim bölümü yok mu hocam? Genişletmek için tıklayın... Hayir once izin satin aliniyor @YoRuMSuZ degisiyor
Selim C. dediki: Ne yani direkt değişim bölümü yok mu hocam? Genişletmek için tıklayın... Hayir once izin satin aliniyor @YoRuMSuZ degisiyor
Selim C. Selim Selimovic 19 Eyl 2017 #4,973 Hmm.. Bizde kendimiz değiştirebiliyoruz artık.. Önceden bizde de konu vardı, oraya yazıyorduk. Mod değişimi yapıyordu, kullanıcı adı eğer kullanılmıyorsa.. Ama yeni sürümle birlikte kendimiz de değiştirebiliyoruz artık..
Hmm.. Bizde kendimiz değiştirebiliyoruz artık.. Önceden bizde de konu vardı, oraya yazıyorduk. Mod değişimi yapıyordu, kullanıcı adı eğer kullanılmıyorsa.. Ama yeni sürümle birlikte kendimiz de değiştirebiliyoruz artık..
Bayram Şenakar Katılımcı 19 Eyl 2017 #4,976 Selim C. dediki: Michael Dell? Genişletmek için tıklayın... Troll bir arkadaşa pardon arkadaş dedim iri cinsten kedi bir arkadaşımız vardı ya hani. Ha o işte troll olsun diye almıştı o ismi.
Selim C. dediki: Michael Dell? Genişletmek için tıklayın... Troll bir arkadaşa pardon arkadaş dedim iri cinsten kedi bir arkadaşımız vardı ya hani. Ha o işte troll olsun diye almıştı o ismi.
Selim C. Selim Selimovic 19 Eyl 2017 #4,977 He doğru.. Yalnız o Aslan değilmiş.. Araştırdım, haberin olsun..
Ethan Aktif 19 Eyl 2017 #4,978 Aga tek olmali burda. Michael olabilir.d Tebessum ben iki defa 500 vedim. @YoRuMSuZ kardeşim, benim ismi Michael yapar mısın?
Aga tek olmali burda. Michael olabilir.d Tebessum ben iki defa 500 vedim. @YoRuMSuZ kardeşim, benim ismi Michael yapar mısın?