J Jira Utku 19 Eyl 2017 #5,041 Burası bizim açtığımız konu ama. Ve biz buraya sohbet amacli geldik. Demek istedigim bu...
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 19 Eyl 2017 #5,042 Nazım Paşa dediki: Bir saniye. @TeBeSSüm ben bu telefon seçiminde dikkat edilmesi gerekenler konusunu nereye açacağım. Genişletmek için tıklayın... Cep Telefonları
Nazım Paşa dediki: Bir saniye. @TeBeSSüm ben bu telefon seçiminde dikkat edilmesi gerekenler konusunu nereye açacağım. Genişletmek için tıklayın... Cep Telefonları
Nazım Paşa Usta 19 Eyl 2017 #5,043 Tamam ya ortamın bu kadar gerildiği yeter. 8,4 kmyi bisikletle ortalama hızda ne kadar sürede giderim?
Tamam ya ortamın bu kadar gerildiği yeter. 8,4 kmyi bisikletle ortalama hızda ne kadar sürede giderim?
Ethan Aktif 19 Eyl 2017 #5,046 Abi hepinizde technopat geni var. Daha bu sabah alakasiz bir konuda kullanici adi degisikligi hakkinda bisey sordum.d karisan eden olmadi.d birakin gali yahu ben de cok saliyorum he Nazimin dedigi gibi kapadim konuyu
Abi hepinizde technopat geni var. Daha bu sabah alakasiz bir konuda kullanici adi degisikligi hakkinda bisey sordum.d karisan eden olmadi.d birakin gali yahu ben de cok saliyorum he Nazimin dedigi gibi kapadim konuyu
J Jira Utku 19 Eyl 2017 #5,048 Nazım Paşa dediki: Yetişmez o zaman. Genişletmek için tıklayın... Ney?
Metrica Özel Üye Özel üye 19 Eyl 2017 #5,050 Bu klavyeyi nasıl Turkce yapacağım bilen varmi? P9 Lite 2017 telefon.