GüLüCüKツ Tatlım tatlım 👶🏻 V.I.P 19 Eyl 2017 #5,052 Kurt Wallander dediki: Abi hepinizde technopat geni var. Daha bu sabah alakasiz bir konuda kullanici adi degisikligi hakkinda bisey sordum.d karisan eden olmadi.d birakin gali yahu ben de cok saliyorum he Nazimin dedigi gibi kapadim konuyu Genişletmek için tıklayın... Gerekeni soyledigimi zannediyorum. Moderatorler degisemiyor. @YoRuMSuZ un onaylamasi gerekiyor. Daha ne soylememizi bekliyorsun.
Kurt Wallander dediki: Abi hepinizde technopat geni var. Daha bu sabah alakasiz bir konuda kullanici adi degisikligi hakkinda bisey sordum.d karisan eden olmadi.d birakin gali yahu ben de cok saliyorum he Nazimin dedigi gibi kapadim konuyu Genişletmek için tıklayın... Gerekeni soyledigimi zannediyorum. Moderatorler degisemiyor. @YoRuMSuZ un onaylamasi gerekiyor. Daha ne soylememizi bekliyorsun.
Metrica Özel Üye Özel üye 19 Eyl 2017 #5,053 Jira dediki: Ayarlara baktın mı? Genişletmek için tıklayın... Hocam baktım da pek bir şey anlamadım açıkçası. Yani Turkce seçili fakat olmuyor nedense.
Jira dediki: Ayarlara baktın mı? Genişletmek için tıklayın... Hocam baktım da pek bir şey anlamadım açıkçası. Yani Turkce seçili fakat olmuyor nedense.
GüLüCüKツ Tatlım tatlım 👶🏻 V.I.P 19 Eyl 2017 #5,054 Nazım Paşa dediki: Yetişmez o zaman. Genişletmek için tıklayın... Kirmizi cevaplamis bi daha belirtmem gerekiyorsa Cep Telefonları bolumumuz var.
Nazım Paşa dediki: Yetişmez o zaman. Genişletmek için tıklayın... Kirmizi cevaplamis bi daha belirtmem gerekiyorsa Cep Telefonları bolumumuz var.
Selim C. Selim Selimovic 19 Eyl 2017 #5,055 Metrica dediki: Hocam baktım da pek bir şey anlamadım açıkçası. Yani Turkce seçili fakat olmuyor nedense. Genişletmek için tıklayın... Touchpal indir.. Kişiselleştirirsen müthiş klavyedir..
Metrica dediki: Hocam baktım da pek bir şey anlamadım açıkçası. Yani Turkce seçili fakat olmuyor nedense. Genişletmek için tıklayın... Touchpal indir.. Kişiselleştirirsen müthiş klavyedir..
GüLüCüKツ Tatlım tatlım 👶🏻 V.I.P 19 Eyl 2017 #5,059 Nazım Paşa dediki: Yok o yetişmez değil, bisiklet yolu yetişmez @TeBeSSüm. Genişletmek için tıklayın... Peki ozur dilerim o zaman
Nazım Paşa dediki: Yok o yetişmez değil, bisiklet yolu yetişmez @TeBeSSüm. Genişletmek için tıklayın... Peki ozur dilerim o zaman