Nazım Paşa Usta 19 Eyl 2017 #5,092 Ödev falan yaptırmadin di mi bana? Benim de ingilizce BM'ye çalışmam lazım
Ethan Aktif 19 Eyl 2017 #5,093 BM ne haci. La bosver zaten okul yoruyor. A big fish eat a small fish. ben bunu eskiden A big fish a small fish eat diye cevirmistim dogrusu ilki Hocam güzel bir kadındı hiç unutmam. Düzenleyen yönetici: 28 Eyl 2017
BM ne haci. La bosver zaten okul yoruyor. A big fish eat a small fish. ben bunu eskiden A big fish a small fish eat diye cevirmistim dogrusu ilki Hocam güzel bir kadındı hiç unutmam.
Cihatinan Aktif 19 Eyl 2017 #5,094 Nazım Paşa dediki: Ödev falan yaptırmadin di mi bana? Benim de ingilizce BM'ye çalışmam lazım Genişletmek için tıklayın... Yok paşam. Arkadaş sordu bana da ben de cevapladım. Sonra bi' de sorayım derken o da bi' şeyler dedi. Halloldu yani.
Nazım Paşa dediki: Ödev falan yaptırmadin di mi bana? Benim de ingilizce BM'ye çalışmam lazım Genişletmek için tıklayın... Yok paşam. Arkadaş sordu bana da ben de cevapladım. Sonra bi' de sorayım derken o da bi' şeyler dedi. Halloldu yani.
Nazım Paşa Usta 19 Eyl 2017 #5,096 @Kurt Wallander yanlış. Big fish eats small fish. A diye çevirirsen olmaz.
Selim C. Selim Selimovic 19 Eyl 2017 #5,098 Maykıl "A" ne la?! Bir büyük balık yemek bir küçük balık diye yazmışın.. İtiraf et, Kızılderili falan mısın?
Maykıl "A" ne la?! Bir büyük balık yemek bir küçük balık diye yazmışın.. İtiraf et, Kızılderili falan mısın?
Cihatinan Aktif 19 Eyl 2017 #5,099 Neyse beyler ben yatar Hadi iyi geceler. Şimdi soru sordum, işim bitince gidiyor gibi olmasın. Sabah serviste bakmaya çalışırım Cem Yılmaz: İşini bitirdi, kıçını döndü, yattı. Olmasın yani
Neyse beyler ben yatar Hadi iyi geceler. Şimdi soru sordum, işim bitince gidiyor gibi olmasın. Sabah serviste bakmaya çalışırım Cem Yılmaz: İşini bitirdi, kıçını döndü, yattı. Olmasın yani