Ethan Aktif 19 Eyl 2017 #5,102 Haci hoca da yanilmis o zaman Gitmeyin lan. Adama BM nedir dedik ben UN a gidiyom dedi iyi mi
Nazım Paşa Usta 19 Eyl 2017 #5,106 Bir lin atmam gerek arkadas gördükten sonra silerseniz sevinirim. Ben çok geç jaldım, arkadaş da sap gibi kalmas8n biriniz yardım edin @Jira
Bir lin atmam gerek arkadas gördükten sonra silerseniz sevinirim. Ben çok geç jaldım, arkadaş da sap gibi kalmas8n biriniz yardım edin @Jira
Selim C. Selim Selimovic 19 Eyl 2017 #5,107 +UN'dan un esprisi yaptık diye bizi cahil yerine koyanlar var.. Kimse kusura bakmasın benim halkım cahil değildir.. Cahilin kim olduğunu benim milletim sandıkta gösterecektir.. Bunu da böyle bilesiniz.. -Helal REİS!!
+UN'dan un esprisi yaptık diye bizi cahil yerine koyanlar var.. Kimse kusura bakmasın benim halkım cahil değildir.. Cahilin kim olduğunu benim milletim sandıkta gösterecektir.. Bunu da böyle bilesiniz.. -Helal REİS!!
J Jira Utku 19 Eyl 2017 #5,108 Nazım Paşa dediki: Bir lin atmam gerek arkadas gördükten sonra silerseniz sevinirim. Ben çok geç jaldım, arkadaş da sap gibi kalmas8n biriniz yardım edin @Jira Genişletmek için tıklayın... AFK idim. Toplamis adam zaten.
Nazım Paşa dediki: Bir lin atmam gerek arkadas gördükten sonra silerseniz sevinirim. Ben çok geç jaldım, arkadaş da sap gibi kalmas8n biriniz yardım edin @Jira Genişletmek için tıklayın... AFK idim. Toplamis adam zaten.