Selim C. Selim Selimovic 20 Eyl 2017 #5,176 Jira dediki: ADSL hacı. Genişletmek için tıklayın... YAPA altyapın var mıymış? Sorguladın mı peki?
Selim C. Selim Selimovic 20 Eyl 2017 #5,178 Jira dediki: Var. Yani var gösteriyor Turknet'in sorgulamasında. Genişletmek için tıklayın... Ee.. Kota yok, 100 Mbps hız veriyor sana..? Geçsene işte..
Jira dediki: Var. Yani var gösteriyor Turknet'in sorgulamasında. Genişletmek için tıklayın... Ee.. Kota yok, 100 Mbps hız veriyor sana..? Geçsene işte..
Ethan Aktif 20 Eyl 2017 #5,179 Yanlış seçim yapmışım. Jacob olarak değiştireceğim. Yorumsuz bu kez manuelden yapacak mı, bilmiyorum. Anasayfadaki IRC'ten yazdim. Aslında bunu düzeltmeliler yahu. Metrica. Bu eseklikyapanari kim la technoda
Yanlış seçim yapmışım. Jacob olarak değiştireceğim. Yorumsuz bu kez manuelden yapacak mı, bilmiyorum. Anasayfadaki IRC'ten yazdim. Aslında bunu düzeltmeliler yahu. Metrica. Bu eseklikyapanari kim la technoda
J Jira Utku 20 Eyl 2017 #5,180 Selim C. dediki: Ee.. Kota yok, 100 Mbps hız veriyor sana..? Geçsene işte.. Genişletmek için tıklayın... Bilmiyorum. Şimdi tasinma isi falan olabilir. Ondan dusunmuyorum.
Selim C. dediki: Ee.. Kota yok, 100 Mbps hız veriyor sana..? Geçsene işte.. Genişletmek için tıklayın... Bilmiyorum. Şimdi tasinma isi falan olabilir. Ondan dusunmuyorum.