Selim C. Selim Selimovic 20 Eyl 2017 #5,181 Jira dediki: Bilmiyorum. Şimdi tasinma isi falan olabilir. Ondan dusunmuyorum. Genişletmek için tıklayın... O zaman ayrı tabii.. Ama kalıcıysanız bi dene istersen.. 100 Mbps az değil hani..
Jira dediki: Bilmiyorum. Şimdi tasinma isi falan olabilir. Ondan dusunmuyorum. Genişletmek için tıklayın... O zaman ayrı tabii.. Ama kalıcıysanız bi dene istersen.. 100 Mbps az değil hani..
Nazım Paşa Usta 20 Eyl 2017 #5,184 Evde TT Fiber İnternet hattı var ama bu Türknet 16 MBps ve fiber yok gösteriyor niye acaba?
Nazım Paşa Usta 20 Eyl 2017 #5,184 Evde TT Fiber İnternet hattı var ama bu Türknet 16 MBps ve fiber yok gösteriyor niye acaba? Ayrıuca artık YAPA altyapısına gerek kalmadı.
Evde TT Fiber İnternet hattı var ama bu Türknet 16 MBps ve fiber yok gösteriyor niye acaba? Ayrıuca artık YAPA altyapısına gerek kalmadı.
Selim C. Selim Selimovic 20 Eyl 2017 #5,185 YAPA altyapısı 100 Mbps için hacım.. Ayrıca o durum ile ilgili müşteri hizmetlerini bi arayıp görüş bence. Belki başka bi sorundan kaynaklıdır. Belki de sisteme yanlış girilmiştir.
YAPA altyapısı 100 Mbps için hacım.. Ayrıca o durum ile ilgili müşteri hizmetlerini bi arayıp görüş bence. Belki başka bi sorundan kaynaklıdır. Belki de sisteme yanlış girilmiştir.
Selim C. Selim Selimovic 20 Eyl 2017 #5,187 Kullanmadığım için bilemiyecem.. Ama oldukça cazip olduğu açık..
Emircan G. ... 20 Eyl 2017 #5,188 @Selim C. kaldıralı neredeyse 7-8 ay oluyor... @Nazım Paşa TT Fiber'i kendinden başkasına kullandırtmıyor....
@Selim C. kaldıralı neredeyse 7-8 ay oluyor... @Nazım Paşa TT Fiber'i kendinden başkasına kullandırtmıyor....
Selim C. Selim Selimovic 20 Eyl 2017 #5,189 Doğru aylar öncesinden kaldırıldı. Ama tam olarak kaldırılmamıştı o zaman.. Sadece YAPA'ya kaldırılmıştı o zaman.. Ben öyle biliyorum yani..
Doğru aylar öncesinden kaldırıldı. Ama tam olarak kaldırılmamıştı o zaman.. Sadece YAPA'ya kaldırılmıştı o zaman.. Ben öyle biliyorum yani..