Nazım Paşa Usta 22 Eyl 2017 #5,483 @Aslan Parçası benim hakkımda dedikodu yapmaya utanmıyonmu? Yalan arkadaşlar.
Derin Mavi Özel Üye Özel üye 22 Eyl 2017 #5,485 Dinlemek isterseniz söylemeniz yeterli açarız Bağlantıyı görüntüleme izniniz yok, görüntülemek için: Giriş yapın veya üye olun.
Dinlemek isterseniz söylemeniz yeterli açarız Bağlantıyı görüntüleme izniniz yok, görüntülemek için: Giriş yapın veya üye olun.
Aslan Parçası Ormanların Kralı, Sırtlanların Düşmanı. 22 Eyl 2017 #5,486 Lan. Dipnot: Nazım hariç kimse okumasın, bozuşuruz! Hey,sen! %90 ihtimalle Nazım değilsin, ve bu dipnotu okuyorsun. Çok ayıp. Bari alttaki dipnotu okuma. Bozuşuruk bak.*Nazım eğer sen isen direk alttaki dipnotu oku knk. Dipnot: Sakın ha! Bak ayıp olmuyo mu kardeşim? Ciddiyim artık okumazsan sevinirim. Dipnot: Muhittin abiye Saçmalama memet abi ne dedikodusu?
Lan. Dipnot: Nazım hariç kimse okumasın, bozuşuruz! Hey,sen! %90 ihtimalle Nazım değilsin, ve bu dipnotu okuyorsun. Çok ayıp. Bari alttaki dipnotu okuma. Bozuşuruk bak.*Nazım eğer sen isen direk alttaki dipnotu oku knk. Dipnot: Sakın ha! Bak ayıp olmuyo mu kardeşim? Ciddiyim artık okumazsan sevinirim. Dipnot: Muhittin abiye Saçmalama memet abi ne dedikodusu?
J Jira Utku 22 Eyl 2017 #5,488 Bugün sakin buralar. --- Mesajlar birleştirildi --- Anlaşıldı Selim yok.
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 22 Eyl 2017 #5,489 Jira dediki: Bugün sakin buralar. --- Mesajlar birleştirildi --- Anlaşıldı Selim yok. Genişletmek için tıklayın... Selim biraz ara verecekmiş.. Beni beklemesinler dedi
Jira dediki: Bugün sakin buralar. --- Mesajlar birleştirildi --- Anlaşıldı Selim yok. Genişletmek için tıklayın... Selim biraz ara verecekmiş.. Beni beklemesinler dedi