Selim C. Selim Selimovic 22 Eyl 2017 #5,495 Bak demedik ki zaten.. Verdiğin şey de işe yaramadı pek..
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 22 Eyl 2017 #5,496 Selim C. dediki: Ee daha ne demişim? Genişletmek için tıklayın... Onları da sen söyle hepsini biz mi söyleyelim
Selim C. dediki: Ee daha ne demişim? Genişletmek için tıklayın... Onları da sen söyle hepsini biz mi söyleyelim
Aslan Parçası Ormanların Kralı, Sırtlanların Düşmanı. 22 Eyl 2017 #5,498 İlk öncelikle Salemun Aslaniyum Ben Aslan Dikkat.
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 22 Eyl 2017 #5,499 Aslan Parçası dediki: İlk öncelikle Salemun Aslaniyum Ben Aslan Dikkat. Genişletmek için tıklayın... Aslanlardan korkumuz yok çok şükür Aleyküm selam
Aslan Parçası dediki: İlk öncelikle Salemun Aslaniyum Ben Aslan Dikkat. Genişletmek için tıklayın... Aslanlardan korkumuz yok çok şükür Aleyküm selam
Selim C. Selim Selimovic 22 Eyl 2017 #5,500 Bugünkü sohbet mi sıkıcı yoksa ben mi sıkılıyorum yahu?! Aleyküm selam.. --- Mesajlar birleştirildi --- Cidden benim canım çok sıkkın sanırım.
Bugünkü sohbet mi sıkıcı yoksa ben mi sıkılıyorum yahu?! Aleyküm selam.. --- Mesajlar birleştirildi --- Cidden benim canım çok sıkkın sanırım.