KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 23 Eyl 2017 #5,697 Ya bişi sorucam.. Kardeşimin pc den forumlara giremiyorum güvenli değil diyor nasıl güvenli hale getirebilirim.. Benim bir pc m bile yok
Ya bişi sorucam.. Kardeşimin pc den forumlara giremiyorum güvenli değil diyor nasıl güvenli hale getirebilirim.. Benim bir pc m bile yok
J Jira Utku 23 Eyl 2017 #5,698 Saati tarihi guncelle kirmizi. --- Mesajlar birleştirildi --- Nazım Paşa dediki: Yav he he. @Jira ağla. Genişletmek için tıklayın... Maci izlemediysen izle gel... Ciddiyim.
Saati tarihi guncelle kirmizi. --- Mesajlar birleştirildi --- Nazım Paşa dediki: Yav he he. @Jira ağla. Genişletmek için tıklayın... Maci izlemediysen izle gel... Ciddiyim.
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 23 Eyl 2017 #5,699 Jira dediki: Saati tarihi guncelle kirmizi. --- Mesajlar birleştirildi --- Maci izlemediysen izle gel... Ciddiyim. Genişletmek için tıklayın... Saat ve tarih güncellemek yeterli mi?
Jira dediki: Saati tarihi guncelle kirmizi. --- Mesajlar birleştirildi --- Maci izlemediysen izle gel... Ciddiyim. Genişletmek için tıklayın... Saat ve tarih güncellemek yeterli mi?