KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 23 Eyl 2017 #5,671 Aslan Parçası dediki: Polisi ararsan kurt ölür. Genişletmek için tıklayın... O zaman arıyorum
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 23 Eyl 2017 #5,672 Selim C. dediki: @KıRMıZı Adınız TEFÖ terör olaylarına karışmış. Eğer ilgili hesaba 5000 aktarmazsanız hakkında banlanma kararı çıkartıp, sizi banalatacağız. Detaylar için derhal bizlerle iletişime geçin!.. Genişletmek için tıklayın... Param yok...
Selim C. dediki: @KıRMıZı Adınız TEFÖ terör olaylarına karışmış. Eğer ilgili hesaba 5000 aktarmazsanız hakkında banlanma kararı çıkartıp, sizi banalatacağız. Detaylar için derhal bizlerle iletişime geçin!.. Genişletmek için tıklayın... Param yok...
Selim C. Selim Selimovic 23 Eyl 2017 #5,673 O zaman altınlarınızı bozdurup çöp kutusuna bırakın. Biz alırız.
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 23 Eyl 2017 #5,674 Selim C. dediki: O zaman altınlarınızı bozdurup çöp kutusuna bırakın. Biz alırız. Genişletmek için tıklayın... Altın da yok fakirim ben
Selim C. dediki: O zaman altınlarınızı bozdurup çöp kutusuna bırakın. Biz alırız. Genişletmek için tıklayın... Altın da yok fakirim ben
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 23 Eyl 2017 #5,676 Selim C. dediki: E bi kahve ısmarlayın bari. Genişletmek için tıklayın... Tamam uygundur
BeyzaTheHuntress Aktif 23 Eyl 2017 #5,677 Selim C. dediki: Abi n'aptın sen?! Genişletmek için tıklayın...
Nazım Paşa Usta 23 Eyl 2017 #5,680 Sadece monitör değil. Pek çok şey. Yine bilgili ve iyi niyetli ama benim kadar bilgili oldğunu hiç sanmıyorum. Övünmek gibi olmasın da. @Selim C. sahte İphone X'miş o. Niye gerçek diye paylaşıyon?
Sadece monitör değil. Pek çok şey. Yine bilgili ve iyi niyetli ama benim kadar bilgili oldğunu hiç sanmıyorum. Övünmek gibi olmasın da. @Selim C. sahte İphone X'miş o. Niye gerçek diye paylaşıyon?