KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 23 Eyl 2017 #5,662 Emircan G. dediki: En iyi ifşa benim yaptığım ifşaydı..... Genişletmek için tıklayın... Bnm için diyorsan bnm semra olduğumu genelde herkes biliyor.. Bilmeyenlere şaşırıyorum hatta
Emircan G. dediki: En iyi ifşa benim yaptığım ifşaydı..... Genişletmek için tıklayın... Bnm için diyorsan bnm semra olduğumu genelde herkes biliyor.. Bilmeyenlere şaşırıyorum hatta
Emircan G. ... 23 Eyl 2017 #5,663 KıRMıZı dediki: Bnm için diyorsan bnm semra olduğumu genelde herkes biliyor.. Bilmeyenlere şaşırıyorum hatta Genişletmek için tıklayın... Bizlerden hiç kimse bilmiyordu....
KıRMıZı dediki: Bnm için diyorsan bnm semra olduğumu genelde herkes biliyor.. Bilmeyenlere şaşırıyorum hatta Genişletmek için tıklayın... Bizlerden hiç kimse bilmiyordu....
J Jira Utku 23 Eyl 2017 #5,664 Emircan G. dediki: Bizlerden hiç kimse bilmiyordu.... Genişletmek için tıklayın... +1
Selim C. Selim Selimovic 23 Eyl 2017 #5,665 @KıRMıZı Adınız TEFÖ terör olaylarına karışmış. Eğer ilgili hesaba 5000 aktarmazsanız hakkında banlanma kararı çıkartıp, sizi banalatacağız. Detaylar için derhal bizlerle iletişime geçin!..
@KıRMıZı Adınız TEFÖ terör olaylarına karışmış. Eğer ilgili hesaba 5000 aktarmazsanız hakkında banlanma kararı çıkartıp, sizi banalatacağız. Detaylar için derhal bizlerle iletişime geçin!..
Nazım Paşa Usta 23 Eyl 2017 #5,667 Jira dediki: Burakla Berker girmiyor daha. Sameti bilmiyorum. Neyse hacilar ben cikiyorum. Su PC'yi alip geleyim. Aradim bize mesaj gelmedi, islem yapamiyoruz dediler. Cildiricam. Genişletmek için tıklayın... Burak niye?
Jira dediki: Burakla Berker girmiyor daha. Sameti bilmiyorum. Neyse hacilar ben cikiyorum. Su PC'yi alip geleyim. Aradim bize mesaj gelmedi, islem yapamiyoruz dediler. Cildiricam. Genişletmek için tıklayın... Burak niye?
J Jira Utku 23 Eyl 2017 #5,668 Nazım Paşa dediki: Burak niye? Genişletmek için tıklayın... Ne biliyim.