Selim C. Selim Selimovic 23 Eyl 2017 #5,651 Şöyle bir planım var.. --- Mesajlar birleştirildi --- Dur la.. @Jira sen Black Mirror'u izledim yazmışsın. Güzel dizi mi? Ben dizi izlemem de genelde. Güzelse izleyecem..
Şöyle bir planım var.. --- Mesajlar birleştirildi --- Dur la.. @Jira sen Black Mirror'u izledim yazmışsın. Güzel dizi mi? Ben dizi izlemem de genelde. Güzelse izleyecem..
Metrica Özel Üye Özel üye 23 Eyl 2017 #5,654 Kırk yılın başı rüya gördüm. Ondada sınıftaki kızlarla içli köfte yiyordum.
Metrica Özel Üye Özel üye 23 Eyl 2017 #5,657 Zaten çok nadir görüyorum. O da saçma sapan bir şey çıkıyor.
Emircan G. ... 23 Eyl 2017 #5,658 İçli köfte... Bir şey dikkatimi çekti Burak Alkan, Berker Güngör ve Samet67671 'in son etkinlik tarihleri bayağı önce. Neredeler?
İçli köfte... Bir şey dikkatimi çekti Burak Alkan, Berker Güngör ve Samet67671 'in son etkinlik tarihleri bayağı önce. Neredeler?
J Jira Utku 23 Eyl 2017 #5,659 Burakla Berker girmiyor daha. Sameti bilmiyorum. Neyse hacilar ben cikiyorum. Su PC'yi alip geleyim. Aradim bize mesaj gelmedi, islem yapamiyoruz dediler. Cildiricam.
Burakla Berker girmiyor daha. Sameti bilmiyorum. Neyse hacilar ben cikiyorum. Su PC'yi alip geleyim. Aradim bize mesaj gelmedi, islem yapamiyoruz dediler. Cildiricam.
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 23 Eyl 2017 #5,660 Ethan dediki: Sanırım Kırmızı'yı da ifşa ettim. Kendisi bir Korecan. Ve Park Shin-hye hayranı. Teaser'ı verdim. Genişletmek için tıklayın... Hangi kırmızı bu ben tanıyor muyum
Ethan dediki: Sanırım Kırmızı'yı da ifşa ettim. Kendisi bir Korecan. Ve Park Shin-hye hayranı. Teaser'ı verdim. Genişletmek için tıklayın... Hangi kırmızı bu ben tanıyor muyum