-araz- EYVALLAH... V.I.P 28 Eyl 2017 #5,781 yok bacı sadece selim ve jira nin etiketi var bazen bende de böyle oluyor. sanırım mobil girisimizden kaynakli
yok bacı sadece selim ve jira nin etiketi var bazen bende de böyle oluyor. sanırım mobil girisimizden kaynakli
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 28 Eyl 2017 #5,782 -araz- dediki: yok bacı sadece selim ve jira nin etiketi var bazen bende de böyle oluyor. sanırım mobil girisimizden kaynakli Genişletmek için tıklayın... Olabilir..
-araz- dediki: yok bacı sadece selim ve jira nin etiketi var bazen bende de böyle oluyor. sanırım mobil girisimizden kaynakli Genişletmek için tıklayın... Olabilir..
-araz- EYVALLAH... V.I.P 29 Eyl 2017 #5,785 ben kustu demedim @Nazım Paşa . hattakonuya vakif olmadigimdan kim kime kusmus diye sordum..
Nazım Paşa Usta 29 Eyl 2017 #5,787 Ben de sizin bizim küstüğümüzü söylediğinizi düşündüğüm için değil mubabbeti geçtiği için küslük yok dedim.
Ben de sizin bizim küstüğümüzü söylediğinizi düşündüğüm için değil mubabbeti geçtiği için küslük yok dedim.
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 29 Eyl 2017 #5,789 Aslan Parçası dediki: Hoşçakalın....... Genişletmek için tıklayın... Hoşçakalın derken gidiyor musun
Nazım Paşa Usta 29 Eyl 2017 #5,790 Sanırım gidiyor. Bizimle de iletişimi yok. Ne oldu @Aslan Parçası okullardan dolayı mı?