KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 29 Eyl 2017 #5,791 Nazım Paşa dediki: Sanırım gidiyor. Bizimle de iletişimi yok. Ne oldu @Aslan Parçası okullardan dolayı mı? Genişletmek için tıklayın... Olabilir okul yoğunsa. Sen nasılsın Paşa.. Nasıl gidiyor okul..
Nazım Paşa dediki: Sanırım gidiyor. Bizimle de iletişimi yok. Ne oldu @Aslan Parçası okullardan dolayı mı? Genişletmek için tıklayın... Olabilir okul yoğunsa. Sen nasılsın Paşa.. Nasıl gidiyor okul..
Selim C. Selim Selimovic 30 Eyl 2017 #5,792 Nereye hoşçakalalım @Aslan Parçası ?! İnsan bi ses verir di mi? Aninden kaybolup gidiyon..
BeyzaTheHuntress Aktif 30 Eyl 2017 #5,793 Aslan Parçası dediki: Hoşçakalın....... Genişletmek için tıklayın... Hoşçakal... Umarım geri dönersin bir gün
Aslan Parçası dediki: Hoşçakalın....... Genişletmek için tıklayın... Hoşçakal... Umarım geri dönersin bir gün
-araz- EYVALLAH... V.I.P 30 Eyl 2017 #5,796 o halde kimse kimseye kusmedigine göre sorun yok demek ki.
Ethan Aktif 30 Eyl 2017 #5,797 Aslan. Bu kadar mı yorgunsun be kardeşim? Ancak üç nokta mı koyuyorsun? @Aslan Parçası
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 30 Eyl 2017 #5,798 Nazım Paşa dediki: İyi be @KıRMıZı. Sen? Genişletmek için tıklayın... Ben çok iyiyim memleketimdeyim.. Geziyorum..
Nazım Paşa dediki: İyi be @KıRMıZı. Sen? Genişletmek için tıklayın... Ben çok iyiyim memleketimdeyim.. Geziyorum..