yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 19 Eyl 2011 #733 kaç gündür uğramamıştım artık bende..
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 19 Eyl 2011 #735 LoSt_LoVe dediki: Sitem neden böyle şeyler yapıyosun bendeeee Genişletmek için tıklayın... yapmazsam içim rahat etmez bana yakışmaz bendeee
LoSt_LoVe dediki: Sitem neden böyle şeyler yapıyosun bendeeee Genişletmek için tıklayın... yapmazsam içim rahat etmez bana yakışmaz bendeee
LoSt_LoVe Forum Onuru 19 Eyl 2011 #737 ben daha çok yaramazım hiperaktiflik var bende =RR bende işte bende
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 19 Eyl 2011 #738 yenisin fazla sivrilme kıdem farkımız var tabi bendee
LoSt_LoVe Forum Onuru 19 Eyl 2011 #739 ben daha eskiyim ona bakarsan kayıt yılı yaşlılığı var bende büyüğe saygı lütfen bendeeeee
Mod-53 Uzaklardayım Özel üye 19 Eyl 2011 #740 kidem farkımı ben askerde komutanımıda dınlemezdim kıdemden anlamıyorum .. bence bende olsa ne olcak .. benım banane bende .. benim o vermem .. cok istersen düşünürüm . nede olsa sen eskisin :?:?
kidem farkımı ben askerde komutanımıda dınlemezdim kıdemden anlamıyorum .. bence bende olsa ne olcak .. benım banane bende .. benim o vermem .. cok istersen düşünürüm . nede olsa sen eskisin :?:?