Mod-53 Uzaklardayım Özel üye 19 Eyl 2011 #742 tamam büyüklerimize daima saygımız sonsuz .. senin ola bilir ama arada vercen sende .. hep senin deil bugunluk olsun .. arada alırım ..
tamam büyüklerimize daima saygımız sonsuz .. senin ola bilir ama arada vercen sende .. hep senin deil bugunluk olsun .. arada alırım ..
LoSt_LoVe Forum Onuru 19 Eyl 2011 #743 wooooowww süpermiş bu söze karşılık saygımdan geri çekiliyorum artık sizin olabilir gönlü zengin insana herşey feda
wooooowww süpermiş bu söze karşılık saygımdan geri çekiliyorum artık sizin olabilir gönlü zengin insana herşey feda
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 19 Eyl 2011 #744 asla pes etmem yaşlıda değilim emir komuta bende dinlemem her daim bende )
Mod-53 Uzaklardayım Özel üye 19 Eyl 2011 #745 büyüklügüne yakışan bi davranış büyük olmak böyle bişey sanırım .. bende büyüklük edip bıraktım .. senden örnek aldım büyügümsün .. büyükler örnek olur .. kapiş
büyüklügüne yakışan bi davranış büyük olmak böyle bişey sanırım .. bende büyüklük edip bıraktım .. senden örnek aldım büyügümsün .. büyükler örnek olur .. kapiş
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 19 Eyl 2011 #747 işte budur.. neymiş efenim her daim bendee
Mod-53 Uzaklardayım Özel üye 19 Eyl 2011 #748 ben alsam kızarmısınız .. bende desem .. neyse sitemde kalsın sevinsin