SivriDil Üye 5 Eyl 2024 #491 Asi Kız dediki: Bu işin içinden çıkamadık Genişletmek için tıklayın... Hangi iş
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 5 Eyl 2024 #492 Sonra dönüp dedim ki çok güzel sonuçlar elde edeceğiz
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 11 Eyl 2024 #493 Honda seninle Yarin yine buluşuruz ve garajı istemende olsa üzerine kapattım (
Tatlı Cadı 🌼🌼🌼 Yarışma Birincisi Özel üye 28 Ekm 2024 #495 Sonra döndüm dedim ki kalk Cadı volkan konak konserine git Efuliiimm
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 28 Ekm 2024 #496 Tatlı Cadı dediki: Sonra döndüm dedim ki kalk Cadı volkan konak konserine git Efuliiimm Genişletmek için tıklayın... Sona dönüp dedimki Ne duruyorsun hadiiiii
Tatlı Cadı dediki: Sonra döndüm dedim ki kalk Cadı volkan konak konserine git Efuliiimm Genişletmek için tıklayın... Sona dönüp dedimki Ne duruyorsun hadiiiii
Tatlı Cadı 🌼🌼🌼 Yarışma Birincisi Özel üye 28 Ekm 2024 #497 Hazırlık aşaması var abi hazırlancam simdi
Araf İstemeden Kirleniyor İnsan. Özel üye 28 Ekm 2024 #498 Bir yaştan sonra her sabah , kırılan parçalarını toplayıp yeni baştan yaşamayı öğreniyorsun.İşte bunun adına olgunluk deniyor.
Bir yaştan sonra her sabah , kırılan parçalarını toplayıp yeni baştan yaşamayı öğreniyorsun.İşte bunun adına olgunluk deniyor.
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 29 Ekm 2024 #500 Ardına bakma ilerle ardına bakarsan gidemezsin