Araf İstemeden Kirleniyor İnsan. Özel üye 30 Ekm 2024 #502 Vasiyetimdir öldüğümde insanlar yerine sokak hayvanlarına yemek dağıtılsın.
Tatlı Cadı 🌼🌼🌼 Yarışma Birincisi Özel üye 30 Ekm 2024 #503 sonra dedim kiii cadıııı kalk kalk bir sürü ütü var ütü yap
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 30 Ekm 2024 #504 Kalk yeşim gir evine uyu
Tatlı Cadı 🌼🌼🌼 Yarışma Birincisi Özel üye 30 Ekm 2024 #505 yesim434 dediki: Kalk yeşim gir evine uyu Genişletmek için tıklayın... Ütü yokmu ütü Ben kurutmadan cıkan herseyi ütülüyorum yaa çoraplar hariç tabi nevresim pike elime ne gelirse ütülemem lazım da
yesim434 dediki: Kalk yeşim gir evine uyu Genişletmek için tıklayın... Ütü yokmu ütü Ben kurutmadan cıkan herseyi ütülüyorum yaa çoraplar hariç tabi nevresim pike elime ne gelirse ütülemem lazım da
Simurg 😉 Özel üye 1 Ksm 2024 #506 "Eşek bile bir düştüğü yere bir daha düşmez" imiş ben de önüme bakacağım dedim ve yürüyüp gittim...
Araf İstemeden Kirleniyor İnsan. Özel üye 1 Ksm 2024 #507 Bazen yanlış yerleri evimiz zanlediyoruz. Varlığımızın değerli olduğu yerde kalmaliyiz. İnsanın evi anlaşıldığı yerdir.
Bazen yanlış yerleri evimiz zanlediyoruz. Varlığımızın değerli olduğu yerde kalmaliyiz. İnsanın evi anlaşıldığı yerdir.