YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 5 Hzr 2016 #11 Related Questions şeklinde bir eklenti olması lazım default olarak geliyor. onu aktif et hocam.
BöcekBaşı Üye 5 Hzr 2016 #12 YoRuMSuZ dediki: Related Questions şeklinde bir eklenti olması lazım default olarak geliyor. onu aktif et hocam. Genişletmek için tıklayın... Çok tuhaf ama o da yok kusura bakmayın sizi de yoruyorum
YoRuMSuZ dediki: Related Questions şeklinde bir eklenti olması lazım default olarak geliyor. onu aktif et hocam. Genişletmek için tıklayın... Çok tuhaf ama o da yok kusura bakmayın sizi de yoruyorum
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 5 Hzr 2016 #13 Düzen menüsünde şu eklentiler görünmüyor mu? Önemli değil forumların amacı tartışmak ve sorun çözmektir.
Düzen menüsünde şu eklentiler görünmüyor mu? Önemli değil forumların amacı tartışmak ve sorun çözmektir.
BöcekBaşı Üye 6 Hzr 2016 #16 @YoRuMSuZ bu arada hazıryanıt sitenizde reklam yerleşiminde sorun yaşayabilirsiniz her cevap da adsense kodu çıkıyor. Bağlantıyı görüntüleme izniniz yok, görüntülemek için: Giriş yapın veya üye olun. Bir de hocam ana sayfada puanı çok olan üyeleri göstermeyi biliyor musunuz yada dikkatinizi çekti mi hiç? Şöyle: Bağlantıyı görüntüleme izniniz yok, görüntülemek için: Giriş yapın veya üye olun.
@YoRuMSuZ bu arada hazıryanıt sitenizde reklam yerleşiminde sorun yaşayabilirsiniz her cevap da adsense kodu çıkıyor. Bağlantıyı görüntüleme izniniz yok, görüntülemek için: Giriş yapın veya üye olun. Bir de hocam ana sayfada puanı çok olan üyeleri göstermeyi biliyor musunuz yada dikkatinizi çekti mi hiç? Şöyle: Bağlantıyı görüntüleme izniniz yok, görüntülemek için: Giriş yapın veya üye olun.
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 6 Hzr 2016 #17 Evet maalesef tüm mesajlarda adsesnse kodu çıkıyor. Buna bir özüm bulmak lazım ama araştırmadım henüz. Eklentileri incelemek lazım. Birkaç eklenti dışında diğerlerine pek bakmadım.
Evet maalesef tüm mesajlarda adsesnse kodu çıkıyor. Buna bir özüm bulmak lazım ama araştırmadım henüz. Eklentileri incelemek lazım. Birkaç eklenti dışında diğerlerine pek bakmadım.
BöcekBaşı Üye 6 Hzr 2016 #18 YoRuMSuZ dediki: Evet maalesef tüm mesajlarda adsesnse kodu çıkıyor. Buna bir özüm bulmak lazım ama araştırmadım henüz. Eklentileri incelemek lazım. Birkaç eklenti dışında diğerlerine pek bakmadım. Genişletmek için tıklayın... Aslında o kodu ilk mesaja eklerseniz cevaplarda da çıkmamış olacaktır. Eklentilerde olduğu pek sanmıyorum aslında çünkü üyeler panelinde şöyle bir seçenek var Bağlantıyı görüntüleme izniniz yok, görüntülemek için: Giriş yapın veya üye olun. bu da panelde olması gerektiğini aklıma getirdi açıkcası
YoRuMSuZ dediki: Evet maalesef tüm mesajlarda adsesnse kodu çıkıyor. Buna bir özüm bulmak lazım ama araştırmadım henüz. Eklentileri incelemek lazım. Birkaç eklenti dışında diğerlerine pek bakmadım. Genişletmek için tıklayın... Aslında o kodu ilk mesaja eklerseniz cevaplarda da çıkmamış olacaktır. Eklentilerde olduğu pek sanmıyorum aslında çünkü üyeler panelinde şöyle bir seçenek var Bağlantıyı görüntüleme izniniz yok, görüntülemek için: Giriş yapın veya üye olun. bu da panelde olması gerektiğini aklıma getirdi açıkcası
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 7 Hzr 2016 #19 Olabilir. Ben ilk kurulumdan sonra ayarlarla pek uğraşmadım.