KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 14 Ock 2015 #171 Muammer geliyor canım kardeşim...
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 29 Mys 2015 #174 _nehir_ dediki: @KıRMıZı yla hiç denk gelmiyoruz artık.. Genişletmek için tıklayın... Hep benden ötürü
_nehir_ dediki: @KıRMıZı yla hiç denk gelmiyoruz artık.. Genişletmek için tıklayın... Hep benden ötürü
_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 29 Mys 2015 #175 KıRMıZı dediki: Hep benden ötürü Genişletmek için tıklayın... Biliyor da kabahatini Sen niye unuttun bizi, hiç selam vermeden foruma giriyorsun çıkıyorsun bakalım??
KıRMıZı dediki: Hep benden ötürü Genişletmek için tıklayın... Biliyor da kabahatini Sen niye unuttun bizi, hiç selam vermeden foruma giriyorsun çıkıyorsun bakalım??
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 29 Mys 2015 #176 _nehir_ dediki: Biliyor da kabahatini Sen niye unuttun bizi, hiç selam vermeden foruma giriyorsun çıkıyorsun bakalım?? Genişletmek için tıklayın... Unutmadım aksine sizi çok özledim
_nehir_ dediki: Biliyor da kabahatini Sen niye unuttun bizi, hiç selam vermeden foruma giriyorsun çıkıyorsun bakalım?? Genişletmek için tıklayın... Unutmadım aksine sizi çok özledim
_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 29 Mys 2015 #177 KıRMıZı dediki: Unutmadım aksine sizi çok özledim Genişletmek için tıklayın... Biz de özledik seni, arada bi ses ver kaybolma o kadar ) Her şey yolunda bu arada değil mi?
KıRMıZı dediki: Unutmadım aksine sizi çok özledim Genişletmek için tıklayın... Biz de özledik seni, arada bi ses ver kaybolma o kadar ) Her şey yolunda bu arada değil mi?
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 29 Mys 2015 #178 _nehir_ dediki: Biz de özledik seni, arada bi ses ver kaybolma o kadar ) Her şey yolunda bu arada değil mi? Genişletmek için tıklayın... Sen iste cnm sesim her daim yetişir sana
_nehir_ dediki: Biz de özledik seni, arada bi ses ver kaybolma o kadar ) Her şey yolunda bu arada değil mi? Genişletmek için tıklayın... Sen iste cnm sesim her daim yetişir sana