K kAşİf Düşünmek lazım.. Özel üye 20 Ekm 2015 #197 şu an aklıma gelen demimde hiç aklımdan çıkmayan dimm..
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 20 Ekm 2015 #198 kAşİf dediki: şu an aklıma gelen demimde hiç aklımdan çıkmayan dimm.. Genişletmek için tıklayın... Anladıysam arap olayım Doktor adını bilmiyorum herhangi bir doktor biraz hastayım..psikolog olabilir mesala...
kAşİf dediki: şu an aklıma gelen demimde hiç aklımdan çıkmayan dimm.. Genişletmek için tıklayın... Anladıysam arap olayım Doktor adını bilmiyorum herhangi bir doktor biraz hastayım..psikolog olabilir mesala...
K kAşİf Düşünmek lazım.. Özel üye 22 Ekm 2015 #199 KıRMıZı dediki: Anladıysam arap olayım Doktor adını bilmiyorum herhangi bir doktor biraz hastayım..psikolog olabilir mesala... Genişletmek için tıklayın... aklımdan hiç çıkmadıki gelsin babında
KıRMıZı dediki: Anladıysam arap olayım Doktor adını bilmiyorum herhangi bir doktor biraz hastayım..psikolog olabilir mesala... Genişletmek için tıklayın... aklımdan hiç çıkmadıki gelsin babında
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 22 Ekm 2015 #200 kAşİf dediki: aklımdan hiç çıkmadıki gelsin babında Genişletmek için tıklayın... arada çıksın rahat bıraksın..aklınında yalnız kalmaya ihtiyacı var
kAşİf dediki: aklımdan hiç çıkmadıki gelsin babında Genişletmek için tıklayın... arada çıksın rahat bıraksın..aklınında yalnız kalmaya ihtiyacı var