K kAşİf Düşünmek lazım.. Özel üye 27 Ekm 2015 #213 aklıma gelmek değil mesele ,aklımda kalmak olsa gerek
merakettim Homo Sapiens Sapiens Özel üye 5 Ksm 2015 #214 Bu gün Ankaray'da gördüğüm hatun. Yok böyle bi güzellik. Allah nazarlardan saklasın
K kAşİf Düşünmek lazım.. Özel üye 6 Ksm 2015 #216 geçen sene ölen kurt köpeğim(hayvan varmıydı yazabiliyormuduk ..) ben yazdım valla
~KaÇaK CaDı~ YOĞURDA SÜTÜ BOZUK DEDİM GİTTİ AYRAN OLDU.. Özel üye 6 Ksm 2015 #217 beni benden daha iyi telaffuz eden biri..
K kAşİf Düşünmek lazım.. Özel üye 6 Ksm 2015 #218 sadece rüzgarların kokusunu getirebildiği..candır o..
MeRciMeK V.I.P V.I.P 8 Ksm 2015 #219 Dört bes yaslarimda Fatma diye bir arkadasim vardi o geldi aklima nedense.. Napiyor acaba oda beni hatirlar mi ?
Dört bes yaslarimda Fatma diye bir arkadasim vardi o geldi aklima nedense.. Napiyor acaba oda beni hatirlar mi ?
K kAşİf Düşünmek lazım.. Özel üye 9 Ksm 2015 #220 ilk profesyonel top oynadığımda recep diye bir oda arkadaşım vardı..aklıma düştü bak şimdi..