K kAşİf Düşünmek lazım.. Özel üye 22 Ekm 2015 #201 KıRMıZı dediki: arada çıksın rahat bıraksın..aklınında yalnız kalmaya ihtiyacı var Genişletmek için tıklayın... doğru diyorsun sevgili kırmızı...
KıRMıZı dediki: arada çıksın rahat bıraksın..aklınında yalnız kalmaya ihtiyacı var Genişletmek için tıklayın... doğru diyorsun sevgili kırmızı...
_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 22 Ekm 2015 #202 Can Bonomo yaşıyor mu ya? İlk albümü ne güzeldi, kaç senedir dinlememişim..
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 22 Ekm 2015 #203 _nehir_ dediki: Can Bonomo yaşıyor mu ya? İlk albümü ne güzeldi, kaç senedir dinlememişim.. Genişletmek için tıklayın... bak benimde aklıma geldi hemen dinliyorum..
_nehir_ dediki: Can Bonomo yaşıyor mu ya? İlk albümü ne güzeldi, kaç senedir dinlememişim.. Genişletmek için tıklayın... bak benimde aklıma geldi hemen dinliyorum..
_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 22 Ekm 2015 #204 KıRMıZı dediki: bak benimde aklıma geldi hemen dinliyorum.. Genişletmek için tıklayın... Meczup'u da dinleyelim
KıRMıZı dediki: bak benimde aklıma geldi hemen dinliyorum.. Genişletmek için tıklayın... Meczup'u da dinleyelim
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 22 Ekm 2015 #205 _nehir_ dediki: Meczup'u da dinleyelim Genişletmek için tıklayın... dinledim canım benim..
K kAşİf Düşünmek lazım.. Özel üye 23 Ekm 2015 #206 _nehir_ dediki: Can Bonomo yaşıyor mu ya? İlk albümü ne güzeldi, kaç senedir dinlememişim.. Genişletmek için tıklayın... Şarkıcı Can Bonomo, kişisel resim sergisini önceki akşam açtı.
_nehir_ dediki: Can Bonomo yaşıyor mu ya? İlk albümü ne güzeldi, kaç senedir dinlememişim.. Genişletmek için tıklayın... Şarkıcı Can Bonomo, kişisel resim sergisini önceki akşam açtı.