KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 21 Tem 2021 #29,672 Yahu bir şeyler daha yazacam her defasında elim geri çekiliyor
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 21 Tem 2021 #29,673 Öff ıykum vâr
Enda Neylersin!!! V.I.P 21 Tem 2021 #29,674 Bugün benim de uykum var eve gidersem vurup kafayı yatacam
GüLüCüKツ Tatlım tatlım 👶🏻 V.I.P 22 Tem 2021 #29,675 Ayaklarım aşırı ödem topladı ya nasıl bu şiş inecek.
KuMRu Sessize aldım dünyayı huzuru dinliyorum 🌼 Özel üye 22 Tem 2021 #29,676 GüLüCüKツ dediki: Ayaklarım aşırı ödem topladı ya nasıl bu şiş inecek. Genişletmek için tıklayın... Sana az kavurma ye demiştim Dukan birası tabiki en etkili ödem savar diye düşünüyorum
GüLüCüKツ dediki: Ayaklarım aşırı ödem topladı ya nasıl bu şiş inecek. Genişletmek için tıklayın... Sana az kavurma ye demiştim Dukan birası tabiki en etkili ödem savar diye düşünüyorum
Enda Neylersin!!! V.I.P 23 Tem 2021 #29,678 GüLüCüKツ dediki: Ayaklarım aşırı ödem topladı ya nasıl bu şiş inecek. Genişletmek için tıklayın... Kara kekik al canım demle ayaklarını suya koy 40 DKK kadar beklet bunu sonra da kremle bitki yağlarıyla masaj yap Bunu 40 gün yapman gerekiyormuş
GüLüCüKツ dediki: Ayaklarım aşırı ödem topladı ya nasıl bu şiş inecek. Genişletmek için tıklayın... Kara kekik al canım demle ayaklarını suya koy 40 DKK kadar beklet bunu sonra da kremle bitki yağlarıyla masaj yap Bunu 40 gün yapman gerekiyormuş
GüLüCüKツ Tatlım tatlım 👶🏻 V.I.P 23 Tem 2021 #29,679 Lelis dediki: Kara kekik al canım demle ayaklarını suya koy 40 DKK kadar beklet bunu sonra da kremle bitki yağlarıyla masaj yap Bunu 40 gün yapman gerekiyormuş Genişletmek için tıklayın... Tamam canım denerim, teşekkürler.
Lelis dediki: Kara kekik al canım demle ayaklarını suya koy 40 DKK kadar beklet bunu sonra da kremle bitki yağlarıyla masaj yap Bunu 40 gün yapman gerekiyormuş Genişletmek için tıklayın... Tamam canım denerim, teşekkürler.
Enda Neylersin!!! V.I.P 23 Tem 2021 #29,680 GüLüCüKツ dediki: Tamam canım denerim, teşekkürler. Genişletmek için tıklayın... Ama düzenli yap benimki de çok şiş idi öyle indi ama ağrı da vardı bende bu ara yine var ağrısı
GüLüCüKツ dediki: Tamam canım denerim, teşekkürler. Genişletmek için tıklayın... Ama düzenli yap benimki de çok şiş idi öyle indi ama ağrı da vardı bende bu ara yine var ağrısı