YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 19 Tem 2021 #29,652 Tam dinlenme modundayım bugün evden hiç çıkmamayı düşünüyorum.
Enda Neylersin!!! V.I.P 19 Tem 2021 #29,653 violeta dediki: Çok yanlış kişiler için üzülmüşüm meğer Genişletmek için tıklayın... Kim için değer ki ablası zaten
violeta dediki: Çok yanlış kişiler için üzülmüşüm meğer Genişletmek için tıklayın... Kim için değer ki ablası zaten
Araf İstemeden Kirleniyor İnsan. Özel üye 19 Tem 2021 #29,655 Lelis dediki: Dağıldım resmen ya Genişletmek için tıklayın... Dağıt nasıl olsa dağılacaksın
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 19 Tem 2021 #29,656 Polyanna dediki: Önemsendiğimi sanmıştım.. Genişletmek için tıklayın... Biz önemsiyoruz seni Polyanna
Polyanna dediki: Önemsendiğimi sanmıştım.. Genişletmek için tıklayın... Biz önemsiyoruz seni Polyanna
Enda Neylersin!!! V.I.P 19 Tem 2021 #29,657 Polyanna dediki: Önemsendiğimi sanmıştım.. Genişletmek için tıklayın... Biz varız canım ya kimse o önemsemeyen boş ver
Polyanna dediki: Önemsendiğimi sanmıştım.. Genişletmek için tıklayın... Biz varız canım ya kimse o önemsemeyen boş ver
M Misafir847 Ziyaretçi 19 Tem 2021 #29,658 Lelis dediki: Kim için değer ki ablası zaten Genişletmek için tıklayın... Dersimi aldım ablacım
Enda Neylersin!!! V.I.P 19 Tem 2021 #29,659 violeta dediki: Dersimi aldım ablacım Genişletmek için tıklayın... Oy oy daha yolun başındasın be ablam şu yaşımda ben bile hayatımın en büyük kazığını yedim
violeta dediki: Dersimi aldım ablacım Genişletmek için tıklayın... Oy oy daha yolun başındasın be ablam şu yaşımda ben bile hayatımın en büyük kazığını yedim
M Misafir847 Ziyaretçi 19 Tem 2021 #29,660 Lelis dediki: Oy oy daha yolun başındasın be ablam şu yaşımda ben bile hayatımın en büyük kazığını yedim Genişletmek için tıklayın... Deme be
Lelis dediki: Oy oy daha yolun başındasın be ablam şu yaşımda ben bile hayatımın en büyük kazığını yedim Genişletmek için tıklayın... Deme be